Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U ženský je tohle instinktivní záležitost:) Nemá cenu nad tím přemýšlet.Jasně, že existujou určitý rizika. Jako to, že se instinkt ozve dost pozdě:) Není problém počít dítě okolo čtyřicítky. Ale pak je potřeba si uvědomit pár věcí, že těhotenství může být komplikovanější, že budete mít potíže s klimakteriem a zrovna v tu dobu budete mít navíc doma puberťáka, že můžete mít různé seniorské problémy třeba už ve věku okolo 60 a v té době si nebude váš potomek moci tolik hrát na Bridget Jones, protože bude vozit rodiče po doktorech:) Osobní zkušenost:) Moje mamka měla mně i sestru na tehdejší dobu poměrně pozdě a všechno tohle jsme začaly řešit dřív, než naši vrstevníci:) Ale jak říkám, u ženský je tohle prostě instinktivní záležitost a pokud biologické hodiny nic, tak nic:)

1 1
možnosti
JJ

J20a24n 71J30o39š18t

17. 9. 2013 18:37

Není problém počít dítě okolo čtyřicítky ???

Madam, kdyby hloupost nadnášela .... !

P.S. Navštivte jakoukoliv biochemickou laboratoř a optejte personálu se v jaké zdravotní formě bývají tyto těhotné "babičky". A to měly velké štěstí že vůbec otěhotněly.

3 0
možnosti
Foto

No to samozřejmě. Jenomže to už je to, jak se snáší těhotenství. Což už je druhá věc. Já psala o početí, což problém není. Dříve byl, víte;-)

0 2
možnosti
Foto

Dítě může mít problematickou, nemocnou matku třeba o dvacet let starší, popř. tato může i mladá umřít a zůstane samo, naopak může mít matku "starou", která ho v pohodě vychová ...Věkem bych se asi netrápila...

1 0
možnosti
Foto

Což máte pravdu, že může mít dítě matku nemocnou i mladší matku, ale stejně bych netvrdila, že bych se věkem netrápila:)

0 0
možnosti