Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tacet

18. 4. 2010 17:52
Skutečně trapas .

S  kritikou naproto souhlasím .  Pomatení  Charie Straight  a  tuctová  Farna  měli  být  oceněným  vrcholem ? .  Navíc  pak  neustále  se  ošívající  a  neklidná  Pergnerová    prezentovala  klasickou  fetující  osůbku .  A   vůbec si  nehlídala  nohy ,  postávala  před  kamerami jako  koza .  Skutečně vesnická  tancovačka .

0 0
možnosti
A

Aithley

18. 4. 2010 15:23
EWA a CHARLIE

Po dlouhé době mělo předávání cen Anděla nějakou úroveň !!! S výsledky ve všech kategoriích souhlasím na 100%.

Charlie straight mají výbornou angličtinu ... takže velké pochybnosti si dělám o té Vaší. Proslov režiséra videoklipu Platonic Johny byl trochu podivný, ale za to skupina opravdu nemůže.

Ewa Farna je současně jednoznačně nejlepší zpěvačkou ... její hlas je neuvěřitelný. A co se Vám nelíbí na jejim vzhledu to už vůbec nachápu !!!

Když jsou podle Vás všichni takoví neznalci a celé předávání cen Andělů je k ničemu, prosím zdělte nám Váš názor, kdo by měl v jednotlivých kategoriích vyhrát.

Myslím, že nás všechny bude zajímat názor profíka.

0 0
možnosti
J

jonatanka

18. 4. 2010 15:21
....

tak radši "vesnické hvězdičky",než nezpěvačky dělající šou

0 0
možnosti
DK

Dante_

18. 4. 2010 13:11
Myslim ze ne, Time

Uf...asi je nejlepsi zacit odzadu. Jaky nazor chtit od cloveka, ktery afektovane machani rukama, ktere Pergnerove zustalo po raperskych pokusech a moderovani Esa nazve dobrym? Prominte, ale nenechte detskem sny clomat svym rozumem.

Libi se mi srovnani Farne s Klusem. Rad byh poznamenal, ze produkty jsou oba a oba maji budoucnost. Farna se konecne zacina vymanovat z cajdacku pro nactilete holcicky a potrebuje textare a skladatele. Podobny typ na ceske scene totiz momentalne neni. Myslet, ze nezvlada zpivat je...odvazne (nebo hloupe). Jsem rad, ze se uchytil Klus, ktery uz textare zjevne nepotrebuje, ale pokud myslite, ze tam kde je se dostal bez producenta, tedy produkovani produktu, jste hodne naivni.

A za klucika co delal klip Charlie Straight diky. Byl uvolneny, bylo videt, ze svou praci ma rad, dela ji s nadsenim a cenu necekal. Lepsi nez frazomety.

0 0
možnosti

lubossula

18. 4. 2010 14:03
Re: Myslim ze ne, Time

naprosto souhlasim. Je s podivem, ze jaksi nikdo jeste nepoznamenal, ze kazdy uspesny clovek je produktem. Nekdo producenta, nekdo trenera, nekdo ucitele, nekdo sveho sefa.... Nikdo z nas by to sam daleko nedopracoval... Snad na vyjimky. Ale kde by byl Jagr, kdyby si ho jako klucika kdosi nevsimnul. Kde by byla Sablikova bez Novaka? To je prece taky producent ne????

0 0
možnosti
D

da.rock

18. 4. 2010 13:04
EWA Farna

je talent od Boha. Pokud je někdo mediálním produktem, pak je to právě Aneta Langerová, kterou porodila novácká rychlokvašná soutěž Superstar.

Ostatně vůči Anetě L. tady vůbec panuje jakási podivná sentimentalita (skromná, až zakřiknutá holka z neurovnaných rodinných poměrů, navíc ještě lezba...no co, musíme ji fandit, ne?), která naštěstí zasáhla akademiky jen částečně (když nechali vyhrát nevýrazné Bezvětří, před geniálním Andělem Xindla X), ale zachovala jim alespoň část objektivity, když dali zvítězit Ewě Farne, která právě v live podání převálcovala jako podivnou hvězdičku bez talentu Vytiskovou, tak právě Anetu, která by ze všeho nejvíc potřebovala navštívit logopeda, aby jí pomohl s její katastrofickou výslovností sykavek.

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

18. 4. 2010 13:49
Re: EWA Farna

Bylo to strašlivé ( ty sykavky ), ale dalo se to určitě technicky odstranit...

0 0
možnosti
MB

MacX

18. 4. 2010 11:55
Blog jako od vesnického pasáka krav?

Můžete mi napsat, jaké nedostatky v anglické výslovnosti jste  zaregistroval u Charlie Straight? Řekl bych, že u českých popových a rockových kapel patří mezi ty nejlepší, takže bych rád viděl ty příklady....

0 0
možnosti
RK

semelik

18. 4. 2010 11:52
Eva je FarnÁ asi stejně, jako Vy jste BarAk

Zkuste to prosím příště správně, kdyz už do někoho ryjete. Děkuju

0 0
možnosti
S

strycek+Joe-

18. 4. 2010 10:56
Neumělý a zapšklý komentář autora recenze

potřebuje ještě vybrousit. Je tam určitý potenciál na zlepšení, ale v současné době odborně nepřesvědčuje. Proto dávám v této chvíli podmíněně palec dolů Rv

0 0
možnosti
DK

dakram1

18. 4. 2010 10:15
Samozřejmě...

Asi Vám sedne ta naleštěná vystoupení s potleskem v pozadí....a myslím, že jádro pudla je někde jinde...většina vítězů není z Prahy...je z toho zapadákova, který vy ani neznáte...a víte co..všichni do toho dávají srdce, kuráž a sebe...Zdraví..babi Třinec

0 0
možnosti
MF

falm

18. 4. 2010 10:05
Tomu se říká zbabraná recenze, Baráku

Zajímavě jste nakousl x témat, ani jedno pořádně nedokončil - rozeběhl jste se, jako že budete hodnotit celého Anděla; nakonec jste zůstal u tří kategorií... označení, že se Vám někdo líbí, není recenzí ani názorem a ani jste nevysvětlil proč... Stejně tak jste ignoroval výkor Terezy Pergnerogé...

Poměrně slušně, čtivě a zajímavě napsaný blog jste prostě zasklil a v lepším případě zůstal na půl cesty.

Takhle děláte všechno v životě?

0 0
možnosti
VB

Apii

18. 4. 2010 11:24
Re: Tomu se říká zbabraná recenze, Baráku

Dobrý den,

dotkl jsem se tří dle mého nejdůležitějších kategorií - pokud jde o Terezu Pergnerovou, v původním textu byla, ale zdejší nedokonalý systém vkládání odstavec nevložil - teď jsem to opravil.

Děkuji za Váš názor a přeji vše dobré, vlb.

0 0
možnosti