Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Otřesné fungování pražských pošťáků můžu jen potvrdit. Posílám často zásilky do Prahy a pražská pošta naprosto neomylně dovede "zazdít" zásilky, u kterých potřebuji přesné doručení a na které zákazník čeká (většinou na provozovně) Většinou se dozvím, že zásilka nedorazila protože na adrese nikdo nebyl ( !!!!!!!!! ) a až když volám na depo a občas je tam (a někdy i dost sprostě) dořvu, tak zásilku druhý, nebo třetí den zákazníkovi doručí.

Naprosto bezchybná byla nedávná situace, kdy mi pošta jako důvod nedoručení uvedla "zamčený dům".  A to několikrát opakovaně. Pointa byla v tom, že jsem tyto zásilky posílal na adresu Karlova 25, Praha 1 - a na té adrese je obchod se suvenýry, který má nepřetržitě otevřeno od 7 hod. ráno do 7 hod. večer .......

1 0
možnosti
JD

no, ony rozvážkové služby také nejsou zrovna terno. domluvíte se na 15 hodin a v 10 vám volá chlap, že stojí před barákem a jakto, že nejste doma. nebo si to necháte poslat na své jméno do práce, ale chlap vleze do prvného kanclu, zeptá se, jestli si firma objednala zboží, nenamáhá se ani zeptat na jméno a když se k tomu nikdo nezná, tak zase odjede.

1 0
možnosti
HF

Mě zase překvapuje, že Česká pošta nehází do schránek lístek, že mám na poště balík (pokud je adresát nezastižen - podotýkám, jméno mám na zvonku i schránce napsané). Už dvakrát se mi stalo, že jsem se tam musela jít sama zeptat, zda-li náhodou očekávaný balík nedorazil a oni na to:"Samozřejmě, už je tu tři dny." A vysvětlení, proč mi to neoznámili, bylo jen pokrčení rameny. Achjo;-O

1 0
možnosti
BB

I to se stava. Mne jednou volali, ze me nezastihli (v pet vecer, doma jsem byla) a ze si mam balik vyzvednout jeste dnes, ze tam bude. A co byste rekla? :) Nebyl tam.

1 0
možnosti
Foto

Objednejte si něco přes internet ze zemí mimo EU. To si teprve užijete! ;-D

5 0
možnosti
BB

Jenom to ne :) Zkousela jsem to jednou mimo ni a byl to zazitek nezapomenutelny. Myslim, ze z toho jsem vylecena.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Jsem hájící práva jakákoli, kdykoli a kohokoli (a hlavně ta svoje). Ráda bych se začala řídit heslem, že "nejlepší lék proti hněvu je odklad", ale zatím můžu vše svést na svůj věk, takže odkládat začnu později. Snažím se běžně vytvářet nějaké neměnné hodnoty a občas se taky dost nudím. Což vám dojde ve chvíli, kdy zjistíte, o čem vlastně píšu.