Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠA

s.m.

12. 10. 2012 21:37
0 0
možnosti
VS

Astaroth

12. 10. 2012 22:11
Re: Nééééééééé!!:

Kamarádi, hlásíme, že je Deniska bez teplot! - ťuk ťuk ťuk :-) Jistě díky vašim milým komentíkům a uzdravovacím hubičkám, za které moc a moc děkujeme!:-) Užijte pohodový víkend a hlavně bez nemocí!:-) M.+ D. R^;-D

1 0
možnosti
DM

Aretta

12. 10. 2012 10:07
Panejo

článek mě nechal docela chladnou, ale diskuse má těžké, jen doufám, že přechodné, antikoncepční účinky a doporučovala bych ji jako povinnou četbu do kláštera ;-D

2 0
možnosti
FB

Durzo Blint

12. 10. 2012 9:44
To je prostě určitá skupina žen,

která nemusí ani nutně být pod vlivem hormonální nerovnováhy, aby mluvily jako retardované. Mám dvě kolegyně, kterým se blíží třicítka a dalo by se předpokládat, že už vyrostly z infantilních výrazů a facebookové mluvy. Pokud tak hovoří pouze mezi sebou, je to stejné jako "volování" u pánů a dá se tolerovat. Pokud však přenášejí tyto výrazy i do oficiální firemní komunikace, jen těžko je může někdo brát vážně a respektovat. Když kupř. zadáte třicetileté slečně úkol, jehož podstatou je vytvoření pozvánky na firemní večírek, kam budou zváni i klienti a firemní partneři a pozvánka ve finále vypadá jako z časopisu Méďa Pusík a vy máte pocit, že autorem není kolegyně ale Tolkienův Glum, neboť kromě dětinských obrázků se to hemží lidišškami, miláššky a těšeníčkem, pak se skutečně těšíte na okamžik, kdy se ze snažilky stane těhulka a vy se jí zbavíte.;-)

4 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

12. 10. 2012 9:25
Takto popsáno

to spíš vypadá, že těhotenství je hlavně psychická porucha. A co sem tam zaslechnu (sám mimi servery samozřejmě nečtu, ale občas někdo někam hodí odkaz nebo "vychytanou perličku"), tak bych řekl, že pro mnohé to tak skutečně je. tedy - nejen těhotenství, ale i pár let poté.

0 0
možnosti
DM

Aretta

12. 10. 2012 10:03
Re: Takto popsáno

;-D;-D;-D psychická porucha!

0 0
možnosti
MO

mountbiker

12. 10. 2012 9:07
Nejhorší co jsem kdy slyšel bylo :

klitorísek . Málem jsem se poblil ..........

2 0
možnosti
VS

Astaroth

12. 10. 2012 12:44
Re: Nejhorší co jsem kdy slyšel bylo :

Prstíková metoda!

0 0
možnosti
AK

anna_kralikova

12. 10. 2012 8:55
Když mi lékař

dal do ruky první fotku z ultrazvuku mého dítětě, asi dva měsíce jsem mu říkala hrouda, protože to fotce odpovídalo nejvíc. Jo - ať máte nový výraz do sbírky, později jsem jí říkala "mrňuška", případně "mrňucha", když hodně kopala. Naštěstí mě to po narození přešlo..

2 0
možnosti
BB

berusche

12. 10. 2012 9:03
Re: Když mi lékař

Mrňucha je ale krásná. My pak používali ještě výrazy "sousedka" a klasicky "fotbalistka" :)

2 0
možnosti
FH

Bouše

12. 10. 2012 8:21
Ještě byste mohla zmínit mluvu většiny maminek ve stylu:

... už jsme se vykakali, ... bolí nás zoubky, atd. :-)

1 0
možnosti
AK

anna_kralikova

12. 10. 2012 8:50
Re: Ještě byste mohla zmínit mluvu většiny maminek ve stylu:

To už jsem jednou někde vysvětlovala ;-D Jestliže miminko tlačí a já mu zároveň pomáhám držet nožičky, masíruju bříško, zavádím rektální rourku (až sem se to může dostat), průběžně to uklízím, aby mělo větší pohodu (možná jen moje subjektivní představa), pak si nakonec po uklizení toho všeho můžu s hrdostí a orosená potem říct, že "jsme se vykakali" :-P

4 0
možnosti
MV

marka40

12. 10. 2012 7:56
Také nemám

ráda tyto výrazy, které mi  tak nějak připomínají kokokodák. Ale zbouchnutá, to je ještě horší. To se používalo za mých mladých let především pro ty, které teprve "sháněly" tatínka. Já používám termín v jiném stavu, což naprosto přesně vystihuje podstatu věci.

1 0
možnosti
MV

marka40

12. 10. 2012 7:57
Re: Také nemám

jo - a ten parazit, tak ten je taky horší než mimísek......

0 0
možnosti
JM

free hummingbird

12. 10. 2012 3:50
Nějak mě ty výrazy

nepobuřují, mají vtip a je v nich odražen smysl pro to, že si člověk může dělat legraci sám ze sebe a své rodiny i roztomilým způsobem.

K tomu parazitu - znám jednu ženu, která podobně mluvila o svých dětech - vetřelci, paraziti, šukokazové atd. Manžel byl pro změnu ňouma, jelito a blbec. Manžel až takovej ňouma nakonec nebyl, našel si jinou paničku, která mu říkala "šmudlíku a zlatíčko" a s mou známou se rozvedl. Za čas se k němu odstěhovali i ti vetřelci a paraziti, protože jim bylo tak nějak líp tam, kde se jim říkalo "kovbojové a hrdinové". Té ženě je dnes přes padesát, žije sama a jedinou společnost jí dělá flaška rumu. Chci tím jen říct, život umí být někdy dost ošklivej.

Jsou období, kdy nám nic jinýho nezbývá, než být normální, vlastně je jich většina. Až budete starší, možná zalitujete, že jste nebyla trošku víc praštěná, když jste měla šanci. ;-)

1 0
možnosti
DKK

Děkanka Katedry Kroupologické

12. 10. 2012 4:49
Re: Nějak mě ty výrazy

Vtip? Kde? Dotycni si nedelaji legraci, oni tam mluvi porad a mysli to smrtelne vazne, ujizdeji na infantilni mluve. Tohle je uplne neco jineho nez byt prastena a zablbnout si. Az budu stara, rozhodne nebudu litovat, ze jsem nerikala mimisek, manza, tehu, kojo, tulenicko, antikoska, gratulky, dekanky, anklebenc, itoska, pizena atd. On ten svet zdrobnelin je uplne neco jineho nez o cem pisete.

5 0
možnosti
S

Silia

12. 10. 2012 0:47
no no...

Jsem zvědavá na Vás, až budete doma s druhým dítětem a manžel bude doma jen večer. :)) Znám pár mamin,co byly těžký intelektuálky s červenýma diplomama a dneska žvatlaj na mimibazaru zrovna tak, jak tady popisujete. Děti nemám, tak to sama nemůžu moc posuzovat, ale přijde mi ubohý se do těch lidí navážet. Roky doma a převážně jen s dětma se na lidech někde projeví - a někde možná zrovna takto. Nakonec ti lidi možná žijou spokojenější život, než Vy - bez urážky. :)

2 0
možnosti
HH

Mina Harker

12. 10. 2012 3:07
Re: no no...

Ono je to o lidech, cerveny diplom jeste neznamena inteligentni bytost..Jsou zenske, ktere se porodem, kojenim a varenim kasicek a pobytem doma s detmi nepromeni na bezduche mimiskovaci mnamky varici "mamynky". O vzdelani to skutecne neni, je to o lidech. Normalni clovek zustane normalni, i kdyz ma deti. A spokojenejsi zivot? To je otazka pohledu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Jsem hájící práva jakákoli, kdykoli a kohokoli (a hlavně ta svoje). Ráda bych se začala řídit heslem, že "nejlepší lék proti hněvu je odklad", ale zatím můžu vše svést na svůj věk, takže odkládat začnu později. Snažím se běžně vytvářet nějaké neměnné hodnoty a občas se taky dost nudím. Což vám dojde ve chvíli, kdy zjistíte, o čem vlastně píšu.