Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PKL

Politicky korektní lež

13. 10. 2012 9:45
celkem souhlas, ale jen dvě poznámky

1)když by mimino náhodou přestalo dýchat, většinou mu netřeba dávat umělé dýchání a masáž srdce- satčí s ním zatřást aby se probralo, a dech naskočí

2)pro kojence je velký výběr jak v holčičívh, tak v klučičích tak v neutrálních barvách. a když holce dáte modrou, tak se nic nestane, narozdíl od toho, když dáte klukovi růžovou.

A pro větší děti (od batolat) myslím, že je daleko lepší výběr pro holky.

0 0
možnosti
BB

berusche

16. 10. 2012 10:48
Re: celkem souhlas, ale jen dvě poznámky

1) tak v pripade, ze dychat prestane, to nutne neni, ale cetla jsem, ze s tim prichazi i zastava, pak by to nutne bylo, ale dobra poznamka...

2) jo, to mate pravdu. Tohle jsem resila taky, ze holka v modre muze mit jen rada modrou, kluk v ruzove vypada divne. Presto mam pocit, ze i kdyz je vyber velky, ty holky jsou tak nejak prvoplanovitejsi, mne se ta moda nelibi...a co se tyce tech starsich holek, razim spis to, ze by nemely byt obleceny jako uplne deti, presto vesticky s koziskama a ruzne druhy mega barevnych suknicek, puncochacu a saticek me neberou. Vzdycky si predstavim, jakou radost pak bude mit ucitelka ve skolce, az to dite v tomhle bude poustet na zahradu, potazmo, na piskoviste bych ji to asi taky nedala :)

0 0
možnosti
R

roman37j

13. 10. 2012 8:49
To je zajímavá teorie.

"Mimino je člověk jako každej jinej, jenom malej." Takže vlastně miminko (nevím proč, ale k termínu mimino mám odpor) je něco jako lilipután. Možná vám to nikdo ještě neřekl, ale miminko není jen malej člověk. Je to především tvoreček který si zvyká na život. Jeho tělíčko se nedokáže vyrovnávat ani s počasím, ani s jakýmkoliv nebezpečím. Nedokáže se o sebe postarat ani v nejmenším... No a pokud jde o "prdíky". Ty jsou pochopitelně v naprostém pořádku a nikdo je neřeší. Všichni řeší "to" předtím. Než si miminko prdne, tak ho mnohdy bolí bříško. A to někdy velmi. Čeč je o tzv. zaražených prdech. Proto jakmile se mu to podaří, tak rodiče vědí naprosto přesně kde byl problém. Mnohdy ani nebývá tvrdé bříško a máma netuší co miminku je.

2 0
možnosti
BB

berusche

13. 10. 2012 8:52
Re: To je zajímavá teorie.

Vidite, a ja si celou dobu myslela, ze se o sebe postara samo! To bych nerekla, ze to nezvladne. No, rici, ze mimino neni jen clovek, ale i tvor, to chce teda fantazii ;)

0 0
možnosti
MR

Rupert

13. 10. 2012 8:30
Trendy?

Nepište prosím dospěláci. To je vhodné na Mimibazar.

1 0
možnosti
BB

berusche

13. 10. 2012 8:32
Re: Trendy?

Lepsi? :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Jsem hájící práva jakákoli, kdykoli a kohokoli (a hlavně ta svoje). Ráda bych se začala řídit heslem, že "nejlepší lék proti hněvu je odklad", ale zatím můžu vše svést na svůj věk, takže odkládat začnu později. Snažím se běžně vytvářet nějaké neměnné hodnoty a občas se taky dost nudím. Což vám dojde ve chvíli, kdy zjistíte, o čem vlastně píšu.