Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Nemyslím, že my, co jsme volili Karla jsme všichni ovlivnění nějakou sociální sítí. :-)

0 0
možnosti
JD

J57i13ř12í 56D62r73á66č

13. 1. 2013 9:49

Facebook za to nemůže, je jen jako vše dobrý sluha ale zlý pán. Přímo volený prezident je prvkem přímé demokracie u nás a měl jím tedy být někdo, kdo silný mandát voličů dokáže využít. Podřimující ač dobrosrdečná loutka s motýlkem asi těžko:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Facebook a Schwarzenberg jsou mor, který se jako zhoubná nemoc šíří českými krajinami. Kdo má jen trošku národní hrdosti, ten půjde volit Zemana. Možná to pomůže, ale pokud nepomůže, tak si aspoň můžeme říci, že jsme udělali pro záchranu smrtelně nemocného pacienta (náš stát) aspoň to málo, co ve své téměř nulové moci udělat můžeme.

2 1
možnosti
MR

Manža a mimísek. Vám by damy patřilo, aby vyhrála paní Bobošíková.

1 2
možnosti
Foto

Tady někdo nepochopil, že si  z toho děláme legraci:-) Doporučuju k přečtení jeden ze starších blogů autorky;-)

2 0
možnosti
VM

:-)A je z toho babinec, sláva mu!

1 0
možnosti

Fascinuje mě vaše přesvědčení, že vy jste volila na základě znalostí a odpovědného rozhodnutí - a většina vašich známých se dala jen mediálně (fejsbůkově) zblbnout. To je totiž ypický postoj levicového voliče: nikdo uvažující nemůže volit pravici, kdo ji volí, byl oblbnut  a my, správně uvažující, ho musíne přivést na pravou cestu Rv

5 4
možnosti
BB

Nerekla jsem, ze jsem levicovym volicem. Ale myslim, ze mohu rict, ze jsem volila na zaklade odpovedneho rozhodnuti, urazi vas to?

2 0
možnosti
VM

Pravda, právě proto fejsbůk NEVEDU! Rv A to jsem hostem na netu opravdu, ale opravdu velmi často.;-D

2 0
možnosti
TS

Taky jsem na facebooku a mí přátelé fandí Karlu Schwarzenbergovi. Ale politické názory mých přátel mě neotravují ani neuráží. Aspoň se jich v takovém prostředí můžu zeptat na pohnutky a diskutovat s nimi o tom. Lepší, když kandidát zaboduje díky lidové reklamě na sociální síti, než proto, že na nás mlčky civí, kdykoliv si jdeme na poštu pro rekomando ;-)

4 2
možnosti
Foto

R^

mně se to přátelské pošťuchování kvůli kandidátům líbilo- i když měl  někdo z přátel jiného favorita, nikdo nikoho neurážel. Protože hulváty mezi přáteli nemám:-)

A Karlovi bych fandila i bez FCB;-)

2 3
možnosti
JK

Takze bilboardy a reklama treba tady na idnes je OK, ale reklama na facebooku je nejaky zly "lobbing"? Jestli jste chtela svetu sdelit, ze nemate rada Schwarzenberga tak v poradku, ale tu berlicku o facebooku jste tam davat nemusela... ;-)

5 4
možnosti
BB

Vidite, ja si reklamy tady na idnes ani nevsimla. Zato na facebooku to bylo tak silne, ze me to do oci prastilo pokazde, kdyz jsem ho navstivila. A nemuzu rict, ze bych ho nemela rada, nemam rada jatra a vedra :) pana Schwarzenberga osobne neznam.

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. R^ Taky mi přišlo nevkusné doporučení, ať volím nejstaršího, že bude den volna na státní pohřeb. :-/Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1245x
Jsem hájící práva jakákoli, kdykoli a kohokoli (a hlavně ta svoje). Ráda bych se začala řídit heslem, že "nejlepší lék proti hněvu je odklad", ale zatím můžu vše svést na svůj věk, takže odkládat začnu později. Snažím se běžně vytvářet nějaké neměnné hodnoty a občas se taky dost nudím. Což vám dojde ve chvíli, kdy zjistíte, o čem vlastně píšu.