Diskuse

Naruby…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

m4!

15. 4. 2008 1:54
Mate pravdu

Presne tak, jak jste to napsal. Jenze slovo cech musite nahradit slovem fotbalovy fanousek. Lide si obecne pod slovem fotbalovy fanousek predstavi plesateho, priozraleho hromotluka, co se rad bije a cely zivot travi na pul cesty mezi hospodou a stadionem. Stejne tak si predstavi cikana, ktery svuj zivot travi nekde mezi pracakem, sbernou zeleza, bazarem s radii anebo smatrajiciho v kapsach cizich lidi. Za utrzene penize si pritom radsi koupi lahev alkoholu, misto aby zaplatil detem sesity a ucebnice do skoly.

Ted se jiz jen zbyva zamyslet, z jak velkeho procenta je to pravda. Troufnu si tvrit, ze vyse uvedeny popis sedne vic na cikany, nez na fotbalove fanousky.

Nehlede na to, ze vetsina fotbalovych fanousku (fasistu atd...) pracuje, takze si na pripadny policejni zasah alespon vydela. R^

0 0
možnosti
CNZ

Cenzor nevhodně zapáchá

4. 4. 2008 23:54
Prostě naprostá většina cikánů jsou lenoši, zloději

povaleči a flákači, který jediný co umí je krást, natahovat ruce pro dávky a kříčet rasýýýzmůůs a dyskrymynacééé! Těch několik kusů slušnejch vám to nevylepší! XXX:-©:-©

Přemejšlej proč třeba na vietnamce si nikdo nestěžuje! A že jich tu taky je!

0 0
možnosti
PB

P.Banga

5. 4. 2008 14:49
Re: Prostě naprostá většina cikánů jsou lenoši, zloději

Pouhá paušalizace.... stejný nesmysl jako "většina Čechů jsou zaslepení rasisti, kteří nedokážou uznat jinou pravdu než tu českou"

0 0
možnosti
PB

P.Banga

4. 4. 2008 9:53
odpověď:

Nevím kde jste přišel na to, že naše mentalita je ta lepší... nu dobrá. Povědomí o Romech si bohužel dělají lidé sami, například Vy jej máte více než jasné. Media udělají svoje, když ukazují stále dokola jen na ty nejhorší, takové záběry v televizi.. kde jsou jenom špindíry v ghettu udělají svoje a ten zbytek? To snad nemá smysl komentovat... dětské loupeživé smečky.. no comment

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

4. 4. 2008 10:06
Re: odpověď:

K těm dětským smečkám. Netvrďte mi, že o nich nevíte? Osobně vím o místech kde řádí v Brně, Prostějově, Přerově a Ostravě. Nejhorší jsou přitom Brno a Přerov. A mám čerstvou informaci o jedné první třídě Z3, kde během půl roku se přehlásilo na jiné školy 50% bilých dětí a to mají ve třídě jenom jednoho cikána, který ostatní terorizuje. Učitelka s tím nic nedělá, ředitlka strká hlavu do písku, Policie odmítá řešit. Jenom úvaha, u nás na škole, kde se ví, že není ani jeden cikán je normální procento odmítnutých žádostí o zápis kolem 70%!!! Své děti se sem snaží umístit polovina města. Jinde mají prázdné třídy. A nemyslím si, že by se to v budoucnu změnilo a přitom je princip tak jednoduchý.

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

4. 4. 2008 9:47
Dotaz na autora

Zajímala by mě jeho odpověď. Kdo si myslí, že více formuje povědomí lidí o cikánech? 1.Jeho články zde (a podobné jiné), které se snaží víceméně omlouvat jinou mentalitu, tu podle něj lepší. Mezi to si dovolím zařadit i multikecy placených humanistů. 2. velké množství slušných cikánů, o kterých nikdo nic neví 3. ta skupina nepřizpůsobivých parazitů, která na městě kdekoho terorizuje, dělá nepořádek, krade a lidé s nimi mají osobní zkušenosti, sem řadím i dětské loupeživé smečky, nebo za 4. televizní příspěvky z Chánova, Litvínova, Slovenska z cikánských ghet? Osobně to vidím při značné míře optimismu na 5% x 0% x 70% x 25.

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

4. 4. 2008 8:21
ja bych

se spis ptal, proc se ty "nenavistne rasisticke prispevky" vyskytuji v nejvetsi mire prave zde a treba u pana Zajace temer nebyly. Treba to neni jen o barve kuze...

0 0
možnosti
PB

P.Banga

4. 4. 2008 8:39
Re: ja bych

Ano... Julek to raději zabalil, proč asi?

0 0
možnosti
MZSS

Mučedník za svobodu slova

4. 4. 2008 0:45
Zase lež!

"

A kdo to zaplatí? VY… stejně jako já, z daní." - odkdy cikáni platí daně? :-©:-©XX

0 0
možnosti
PB

P.Banga

4. 4. 2008 7:41
Re: Zase lež!

Jéžiši kriste promiňte, já jsem zapomněl že povinné odvody ze mzdy platí jenom Češi, protože Romové v rámci pozitivní diskriminace nemusí... omlouvám se za omyl a přeji Vám vysoký důchod.

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

2. 4. 2008 15:56
Jste poněkud přecitlivělý

Nevidím nic rasistického na mé radě, že neljépe děti ochráníte před sledováním nevhodných programů v TV tím, že ty programy nebudete v jejich přítomnosti sledovat vy sám. 

0 0
možnosti

klardulinka

2. 4. 2008 12:22
Vážený pane Bango,

držím Vám pěsti, abyste měl i nadále nervy bojovat s lidskou blbostí některých zde diskutujících jedinců.R^R^

0 0
možnosti
MJ

Marek _Mental

2. 4. 2008 12:45
Re: Vážený pane Bango,

S tvou blbostí bych teda fakt bojovat nechtěl..8-o

0 0
možnosti
Z

ZykIonB

1. 4. 2008 19:42
A není to málo, cenzore? :-)

Váš příspěvek nebyl uložen.Administrátor Vám zakázal

diskutovat, protože jste psal/a příspěvky nepřijatelného znění. Byly

urážlivé, vulgární, obsahovaly neplacenou reklamu nebo měly rasistický

obsah.

Přidávání příspěvků bude blokováno do 31.12.3000.

0 0
možnosti
Z

ZykIonB

1. 4. 2008 19:38
Ahoj Patriku.

0 0
možnosti