Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Tutek

24. 2. 2009 8:53
neustále nechápu argumentaci typu

nechce zaměstnat protože je Rom, nechce zaměstnant protože je žena

já vás nechápu, pokud já vytvářím pracovní místo, tak povětšinou mám konkrétní představu koho tam chci a když to bude třeba obchod a já tam budu chtít vysokou štíhlou blondýnku, nebo malou drobnou zrzku, tak to je to za dikriminaci když tam nebudu chtít romku?

0 0
možnosti
MP

Tutek

24. 2. 2009 8:56
Re: neustále nechápu argumentaci typu

tak se dívám že jsem už jednou psal a mistr Banga mi neodpověděl. ;-D

0 0
možnosti
B

BlackShit

24. 1. 2009 16:03
k článku

Lhostejnost moderní doby (cenzor zakázal diskuzi): No, Patriku, ne že bych ti něco takového přál, ale vidíš jak to dopadá. Jednou jsi ty cenzorem, a příště na tebe troubí, to je svět. Teď je zapotřebí si uvědomit, že chemoška něco stojí, a to jsi do této doby nemohl na zdravotním pojištění odvést ani náhodou. Takže ti to platíme my, „zlí bílí rázýzté“ z našich daní a pojištění – to jsou věci, co? BTW: denně potkávám opálené těhotné tvorky, co kouří jednu od druhé i tam, kde se to nemá (např. na zastávkách MHD), denně potkávám opálené malé tvorečky (tipuji: cca 4 roky), co také kouří, o něco starší, co fetují – není divu, že v 15 jsou zralí na invalidní důchod a ve 30 na chemošku!!! Vztah opálených tvorů k zdravému životnímu stylu je dostatečně znám (i ty jsi se přiznal, že kouříš), takže se těm koncům nemůže nikdo divit! Ale kdo chce kam, pomožme mu tam, že? Horší je, že na tuto situaci potom doplácíme i my, co jsme ji nezavinili!!!

0 0
možnosti
PB

P.Banga

24. 1. 2009 16:09
Re: k článku

Aha.. už jsem to pochopil. to že jsem nemocný je způsobeno mým původem, a Vy zlý rasista na mne platíte.... hm, ulevil jste si? Potom je to fain. Mimochodem, plíce mám v naprostém pořádku. Přeji Vám krásný den.

0 0
možnosti
PN

Nedobrota2

6. 1. 2009 13:11
Hm, myšlenka hodná Adolfa !

"měl by se prosadit zákon, který by tvrdě postihoval ty, kteří nezaměstnají Roma jenom proto, že to je Rom" - třeba znárodnit mu soukromý podnik, chlapa zastřelit, děti poslat na převýchovu do ghetta a manželku prodat do Panamského nevěstince, že ?;-€

Pane Bango, jestli někdo VLASTNÍ PÍLÍ postavil VLASTNÍ firmu z ničeho, měl by mít právo si volit zaměstnance podle svého gusta !  Jestli budu chtít do firmy jen bílé, kozaté, štíhlé blondýnky je to MOJE věc ! A jestli mi někdo bude diktovat, že tam musím vzít i tlustou (třeba rómku či marťanku) tak je to diktátor, fašoun a jakýkoliv způsob boje proti těmto "lidem" je ospravedlnitelný !Rv

0 0
možnosti
MP

Tutek

7. 1. 2009 16:12
Re: Hm, myšlenka hodná Adolfa !

to je to co pořád nechápu, proč bych tam měl zaměstnat roma, nebo ženskou, prostě já chci vytvořit pracovní místo a mám určitou představu o tom jak má zaměstnanec vypadat. a každýmu je potom prd když ho nezaměstnám a ne že se bude se mnou někdo soudit. ;-€

0 0
možnosti
G

Greybeard+

6. 1. 2009 2:55
Pane Bango,

souhlas s tím co říkáte a opatření, aby nebyly zneužívány dávky? Jak jednoduché. Poukázky ve stejné hodnotě jako jsou peníze a povinnost je přijímat ve všech institucích a vyjmenovat druhy zboží které za ně nelze koupit a postihy pro ty kteří toto nařízení nebudou dodržovat. Ona je jednodušší kontrola obchodů než kontrola tisíců nemakačenků a ti když nedostanou svůj chlast a ciga, tak nakonec pracovat půjdou.

0 0
možnosti
MP

Tutek

7. 1. 2009 16:13
Re: Pane Bango,

nepůjdou, budou víc krást ;-€

0 0
možnosti
P

přezdívka13

5. 1. 2009 13:03
tvrdě postihovat

ty co nezaměstnají někoho kdo je rom kvůli tomu, že je rom. autor je blb co plácá nesmysly aniž by přišel s nějakým řešením. Jak a kdo to bude zjišťovat už ale nenavrhuje, takže kecy o ničem. a džamila je rozhodně lepší než spolek aktivistů co za svoji aktivitu schovávají organizovanou lichvu. :-©

0 0
možnosti
S

svi,utec

5. 1. 2009 6:06
Tak tak.

Karma

0 0
možnosti
M

MockratZabanovanyPatrikem

4. 1. 2009 11:42
a co jsi,

Bango, udělalo pro své soukmenovce ty (kromě nesmyslných a demagogických článků)?

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

5. 1. 2009 12:06
Re: a co jsi,

A proc by mel pro ne neco delat? Je snad od toho placenej? Kazdy at se stara o sebe sam. A pokud je nekdo placenej za to,aby s tim neco delal a nedela to, pak je zcela na miste kritika viz clanek.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

3. 1. 2009 23:27
Zaměstnávání cikánů je problém.

To je jako byste chtěl po člověku, kterého již třikrát pokousal pes, aby si ho šel znovu pohladit. Nikdo rozumný dnes po zkušenostech cikána nezaměstná a dobře ví proč. A pokud projde nějaký pochybný zákon, budou se hledat cestičky, jak to obejít. Ale úplně bude stačit čistý trestní rejstřík nebo pět let praxe. Ale shodneme se, že Džamila jen mlátila hubou a skutek utek.

0 0
možnosti
M

MockratZabanovanyPatrikem

4. 1. 2009 10:55
Re: Zaměstnávání cikánů je problém.

chtělo by to jiný přístup (od státu)![>-]

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

3. 1. 2009 22:47
No, tady nejde

jen o to zaměstnat. pokud by byla možnost zase vyhodit pokud neplní své povinnosti. Toto zákoník práce krutě zkomplikoval. Ale co kdyby dávkař, nenajde - li smysluplnou práci dělal aspoň nesmyslnou, i kdyby měl jen převážet písek z jedné strany na druhou. Ale musel by ztrávit 8 hodin v práci a ne v herně. Hned by flákačů ubylo.

0 0
možnosti
M

MockratZabanovanyPatrikem

4. 1. 2009 10:50
Re: No, tady nejde

strávit!

0 0
možnosti