Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BI

Bartelmus I.

14. 3. 2012 11:41
Pane Bango,

já Vás chápu, jste cikán a tak hájíte cikány, ale nezapomeňte, nás je víc......

0 0
možnosti
OV

Marfeuzz

10. 2. 2012 0:29
Že se tady s nějakým Bongem vůbec hádáte...

Nemá to smysl... Proč jsou u nás vietnamci, cernosi atd v pohode? Protoze makaj!!!

0 0
možnosti
J

josefniko

2. 12. 2011 8:19
?

?

0 0
možnosti
FK

kopefra2

14. 11. 2011 15:50
No, pane Banga

Vzhledem k tomu, že z "demokratických důvodů" jste diskusi k vašemu novému článku nespustil, vám musím napsat že i pozdní prozření se cení. A třeba o to méně budete nedemokraticky mazat příspěvky na IDnes.....

0 0
možnosti
K-NFBA

Kubrt - nálev fuč, budu adminem

12. 11. 2011 0:03
Pane Bango, možná se divám blbě

a navíc tam extra dobře do tváří vidět není, ale zdá se mi, že minimálně to napadení zkraje, jak tam pak praští kluka zezadu do hlavy (a předtím se tam kopou v dolní části obrazovky - že minimálně jeden útočník je docela snědé pleti. Třeba to není Rom a klidně mohlo jít o nějakou smíšenou skupinu - ale na zlomek se tam mihne hlava jednoho z útočníků a ten na etnického Čecha nevypadá ani náhodou. Říkám jen svůj pocit bez nějakých snah na někoho plivat.

0 0
možnosti
JB

Huffnagellův duch

11. 11. 2011 15:52
Vy jste neuvěřitelný pokrytec.

Neustále se stavíte do pozice toho, co vidí vše jinak, lépe, toho, kdo jde proti masám, proti větru.

Ale tak to není. Vy jen zkoušíte hrát hru "Třeba to tak nebylo", přestože je vám jasné, kdo a jak se provinil. Vaše etnikum má tak strašnou pověst nejen kvůli tomu, jak se chová, jak žije a jak se staví k většinové společnosti, ale hlavně díky lidem, jako vy. Díky lidem, kteří neustále naxírají ( já to napsat nesmím...) společnost lhaním a tvrzením naprostých zvráceností.

Neotevřená diskuze u další části vašich keců jen dokazuje, že už si nechcete přiznat, na které straně stojí společnost a jak moc je situace vážná.

9 0
možnosti
LH

Lubomír H

12. 11. 2011 13:57
Re: Vy jste neuvěřitelný pokrytec.

R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

10. 11. 2011 11:14
Pane Bango, Vy se mýlíte hned v několika věcech !!!

1. Normálním lidem včetně mě nevadí, že jste Rom. Bohužel Vy žijete v zajetí svých představ, že všichni etničtí Češi Vás nenávidí... to je ublíženecký postoj, vyplývající z toho hysterického kvičení " rasismuuusss" , jen se někdo zmíní o Romech. 2. Pozorně jsem si přečetl diskusi, ano je tam pár urážek - nesouhlasím s nimi, ALE copak VY jako CHLAP, jak o sobě tvrdíte, neunesete když Vás nějakej inteligent nazve špínou ??? To se divím! Jste přece CHLAP a vyzýváte dotyčného pomalu na souboj ... 3 TEĎ to HLAVNÍ : Lidem vadí to, jak si všechno překrucujete a píšete jen o tom co se hodí Vám!!! Důkaz: např. Proč jste nepsal v případě Natálky, že všechno možná bylo úplně jinak ???? To Vám ty rozpory co tam okolo toho jsou třeba nevadí .. nebo je nechcete vidět ... 4. Případ Patrik: 3 týdny možná víc jste mazal tvrdošíjně jakoukoli zmínku o tomto brutálním útoku a až když to xkrát obešlo po mejlech celou rep. tak to Vaše křišťálová redakce zveřejnila....

9 0
možnosti

Já vím, jak to bylo !!!

10. 11. 2011 11:22
Re: Pane Bango, Vy se mýlíte hned v několika věcech !!!

5. Jak je možné, že VY, můžete použít slova hovada, šmejdi a když to použijí ostatní smažete to .... 6. Proč jste se VY, když jste takový ochránce spravedlnosti a zastánce vysokých trestů, jak jste se prezentoval v případě mač. útoku, neobul řádně do toho " inteligenta" Gorola, kterej tvrdil, že za mač. útok může servírka ??..

TO je postoj, který mnoha lidem vadí ...

Přestaňte tedy opět ublíženecky kňourat  Přeji Vám hezký den;-)

2 0
možnosti

dva mraky

9. 11. 2011 21:19
ad další článek

Diskuze zavřená tak tady. Pane Banga nemá cenu si stěžovat, protože ten článek je z novinářského hlediska zkrátka špatný-tj neobsahuje žádné nové informace ani žádné nové trochu reálné teorie cože se tam mohlo stát.   Obsahuje absurdní názory typu: je jen o pár kilogramů těžší(a patnáct let mladší) a proto by ho nemohl přeprat. A ještě přilévá olej do ohně. Negativní diskuze budou sice pod takovým textem vždycky, ale být to dobře napsané určitě by to pár lidí ocenilo. Dělat ďáblova advokáta je hodně těžké a vám se to nepovedlo ani náhodou.

0 0
možnosti
LZ

hahaha

9. 11. 2011 21:35
Re: ad další článek

Když už diskutujeme pod starým článkem,tak se přidám. Zrovna v tomto článku (pod kterým diskutujem),bych si dovolil dát panu Bangovi za pravdu,mám na to stejný pohled, kdyby mu ten rom chtěl ublížit, tak to vypadá uplně jinak, jednou ho kopne do hlavy a je po všem. Na tomto videu, je zcela zřejmé, že ho ten rom pouze pacifikuje, takže (ač nerad) věřím spíš výkladu toho roma,dokud nebude jiných důkazů.

0 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

9. 11. 2011 21:07
Bych snad jen připomněl

Tahle, právě tahle vosa vás ještě něpíchla, takže musí být slušná a je jí, dokud se toho činu nedopustí. Ale ani v tomto případě nemáte pravdu. Ty vzorce chování jsou prostě zažrané. Viz další podobný případ. Znám to na vlastní kůži.

1 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 11. 2011 20:38
Dobrý večer pane Bango...

Přečetl jsem si váš poslední článek a jelikož nemám možnost reagovat tam,jsem nucen tady.To pro vysvětlení.Začnu od konce - píšete,že nemáte náladu číst o sobě jakej jste podle vašich slov hajzl,ale napadlo vás že tady na idnes asi zrovna fanklub nikdy mít nebudete?V jiných diskusích mažete(nebo váš kolektiv spravedlivých) naprosto nezávadné příspěvky a s vyloženě cílenými útoky si poradit neumíte?Radši nepovolíte diskusi... taky řešení.

Docela chápu vaší naštvanost na množící se případy násilí vašich členů etnika- ale to je asi všechno,co můžete dělat...

2 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 11. 2011 20:38
Re: Dobrý večer pane Bango...

Neberte to jako urážku,ale vy nemáte žádnou autoritu ani mezi svými.To je ten kámen úrazu - já za svých mladých let pamatuji Cikánského barona a ten co řekl,to platilo a když nebylo zbytí,vlastní komunita hříšníka vyloučila ze své komunity a to byl trest nejvyšší.Jakou může mít dnes úctu mladej Cikán,když fotra v životě neviděl pracovat a všichni jsou na pravidelným měsíčním příjmu - dávkách?Nic je nenutí pracovat a to je špatně.Ty pohádky,že nemůžou sehnat práci,že jsou Cikáni?Na to jsem už starej... hasmen

2 0
možnosti