Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

herrcunik

14. 1. 2008 0:46
je to tak

to hned tak někdo nikdo nevyřeší, ale ON má pravdu, první to pojmenoval otevřeně a nebojí se říkat, jak to řešit. Ale je fakt, že všichni romáci nejsou takoví o kterých ON mluví, bohužel je jich výrazná menšina. Ghetta to je podle mě základní chyba!, všichni spolu musíme umět žítR^

0 0
možnosti

migel

13. 1. 2008 20:10
souhlas s autorem

At plati vse co maji,jinac ven atd. Kdo to povazuje za rasismus,at si je dotuje ze sveho a ubytuje u sebe doma.Od studii jsem nebyl ani jeden den na pracaku a nemel ani jeden dluh,ktery jsem nezaplatil.A to memam zavratne prijmy-ani prumer -zivim rodinu atd. Prace je nadbytek.Takze mili romofilove,zivte si je sami...Rv

0 0
možnosti

deinonychus

13. 1. 2008 13:50
Končím :-)

Děkuji za diskuzi Pablovi a Bobovi, odcházím něco dělat ;-). Závěrem jedna věta, kterou jsem dal do jednoho vlákna dole. "Shodneme se na jednom. Dokud se nezmění jejich obraz v očích společnosti, je jakékoliv řešení na míle vzdálené."

0 0
možnosti

pablo

13. 1. 2008 15:38
Re: Končím :-)

ok, sledoval jsem Vojtu na primě. tak až se příště potkáme, snad bude debata, ne plácání a nadávání...

0 0
možnosti

Líba

13. 1. 2008 13:10
Ani všechny ty příspěvky nemusím číst.

Vyjádřím se ale: Víte proč mi nevádí, že    by byl Čunek ve vládě? Protože je mezi těmi gaunery jeden z gaunerů nejmenších. A víte proč by si přála, aby řešil i nadále rómskou problematiku? Protože jediný se nebál řící pravdu a navrhnout velice nepopulární ale jediné řešení. R^

0 0
možnosti

pablo

13. 1. 2008 13:14
Re: Ani všechny ty příspěvky nemusím číst.

a vy tomu jako rozumíte, že říkáte že to je jedinné řešení? Účel světí prostředky? Paní, zameťte si před vlastním prahem, pokud máte zameteno, děkuji nic jiného od vás nečekám.  Ale opovažte se někdy stěžovat si na politckou kulturu v čechách, páč to si na ten svůj prah opět pěkně nablijete...Rv

0 0
možnosti

pablo

13. 1. 2008 11:39
vůbec se vám divím

... pokud novináři na otázku ohledně financí pan čunek odpoví: "V té době jsem ještě nebyl v politice, to vás vůbec nemusí zajímat."

Vám opravdu nevadí že takovej ha.jzl s morálním kreditem nula nula nic by měl být vládním představitelem?

 

0 0
možnosti

Kolombo

13. 1. 2008 14:07
Re: vůbec se vám divím

Nvadí. Takhle odpovídají skoro všichni politici, socdem nevyjímaje. Co takový pan poslanec za ČSSD, který dceři přenechá pražský městský byt s tím, že se každý snad napřed postará o svou rodinu. A jak že k tomu bytu pan poslanec přišel? Neměl jsem v Praze byt, tak jsem zašel na magistrát a oni mi byt dali. Vždyť je to úplně legální, co se na tom komu nelíbí! kdokoli, kdo nemá v Praze byt si může požádat.

0 0
možnosti

Andrea

13. 1. 2008 11:35
Cunek vi co dela

Cunkovi vubec nejde o vyreseni takzvane romske otazky. On se jen chce pres vsechny svoje prusery za kazdou cenu vratit do toho sveho vladniho kresilka. A me neprestava fascinovat, kolik lidi mu to zere ! A jak to ze jim nevadi, ze v minulosti neopravnene bral socialni davky, na kritice tehoz si v podstate postavil karieru. Nehlede k tomu, ze on se pro reseni romske otazky diskvalifikoval svoji otevrenou xenofobii.

PS. Mohl byste mi nekdo "otevrit oci", a napsat co dobreho vlastne p. Cunek pro tuto zemi udelal (krome toho ze se Vam libi jako "Romobijec" ?

0 0
možnosti
JB

autobusák

13. 1. 2008 11:39
Re: Cunek vi co dela

Nebojí se nazývat věci pravými jmény a chce udělat z cigánů normální lidi což nám všem ušetří peníze,nervy a hlavně nepravdivou nálepku rasistů,je vám to snad málo??

0 0
možnosti

deinonychus

13. 1. 2008 11:11
Národ

Líbí se mi, jak stále omílají, jaký že jsou cikáni diskriminovaný národ. Ale nějak jsem nepochopil, kde tento národ má své původní území, jakou má historii, co vybudoval? Teď nemyslím jako vybudovanou hodnotu vybydlený pavlačák vedle Vsetínské polikliniky a stovky dalších poničených objektů. Jaké mají kulturní zvyky a tam bych si zase dovolil oponovat, že kapsářství není kulturní zvyk. Vážně by mě zajímalo čím jsou přínosem pro společnost kde žijí. Parazitování na sociálních dávkách to určitě nebude.

0 0
možnosti

bob

13. 1. 2008 11:22
Re: Národ

jakou má historii, co vybudoval?I kdyby odpověd zněla nic,tak to neznamená že jsou horší než my a už vůbec to tobě nedává právo hodit je do pytle a pak jako celek urážet.Rv

0 0
možnosti

bob

13. 1. 2008 10:52
nesouhlasím

pan čuněk je diletant a žádné řešení vám nenabízí.Ani ve vsetíně to

nevyřešil.Jeho utoky jsou jen trapnými pokusy nahnat si politické body

v době kdy mu jde o korýtko.Bohužel mu tato nechutnost vychází.Já

například znám cigány kteří makají tak jako málo kdo bílej.Oni jsou též romové a nemám pocit že by unich selhalo začlenění do většinové společnosti.Nadruhou stranu jsou neustále bombardováni tím jací jsou vlastně šmejdi..... a to je opravdu velká nespravedlnost,se kterou nemohou nic udělat.Přesto na bílé(gádži) nenadávají a nehází nás do jednoho pytle jako to děláte zrovna vy.To mě vede k tomu že oni zmínění cigáni jsou slušnější než vy.Samozřejmě tito romové jsou nejspíš v menšině ale i tak nemáme právo je házet do jednoho pytle......Rv

0 0
možnosti

Fugash

13. 1. 2008 11:13
Re: nesouhlasím

Bobe neurážej. Zamysli se nad sebou.

0 0
možnosti

deinonychus

13. 1. 2008 10:49
nesouhlasím s likvidací ghet

Si představte, že máte dům za tři miliony a nějaká svině vám tyto špíny nastěhuje do sousedství. Váš barák pak bude neprodejný i za milion. Záměrně říkám špíny, protože ti kteří nikomu nevadí nežijí v těchto ghetech a sami se z nich vymanili. Z gheta se k vám nikdo slušný nedostane, jenom špína. Začne dělat nepořádek, kravál, krást v okolí a terorizovat původní obyvatele. Lepší je ponechat gheta, jen zpřísnit jejich kontrolu a třeba oplotit. Stejně si tato společnost zadělává na velké problémy. Zaplať pánbůh za nepokoje které nastanou v západní Evropě a které smetou multikulti humanisty. Pak snad zase bude platit právo a pořádek pro všechny.

0 0
možnosti

pablo

13. 1. 2008 11:08
Re: nesouhlasím s likvidací ghet

bože chlape ty seš fakt zatrpkle marnej...

0 0
možnosti

Duroy

13. 1. 2008 10:45
Č. je komunista,

Uvažte, jeho řešení, že neplatičům městských bytů zajistil bezúročné půjčky na koupi domů, kterýni se zaštítila radnice.

Ty jeho kecy.... Trošku divné, mně se spíše zdá, že většinové populaci chybí takové hodnoty, jako je rodina, sousdržnost. V tomto můžeme Romům závidět.

Mimochodem, Ti Asiaté, Ti nás mají úplně na háku, až jich tady bude půl miliónu, tak to budete teprve koukat.

0 0
možnosti

deinonychus

13. 1. 2008 10:53
Re: Č. je komunista,

Ti "asiaté" hlavně odmítnou platit daně na nějaké parazity. Sami sebe uživí v pohodě. Ale nemají ve zvyku podporovat nižší kasty. A cikáni jsou všude až na dně hodnotového žebříčku. I v té jejich slavné Indii žijí vyčleněni a vyšší nechávají do nich pravidelně střílet. Jen na podzim jich při rabování v Indii postříleli pár desítek. Hlavně aby se všichni nechtěli nastěhovat k nám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Obyčejný daňový poplatník s velkou zodpovědností a malým platem,milující otec,manžel(první a stále poprvé),miluji dobré jídlo a pití....,prostě klasický český Pepík.

Seznam rubrik