Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sartori

27. 12. 2007 21:08
energeticka politika je dulezitejsi

Co nejake lyzovani, ale energeticka politika, to je dulezite! Zeleni by za svoje konani meli byt postaveni pred popravci cetu jako zradci naroda!

0 0
možnosti

Déžo

1. 12. 2007 20:44
Zelení

Zeení jsou stejná verbež jako ti ostatní, jenom se to o nich nevědělo. A Dežomila? Posadit na velblouda, prásknout přes prd.. a hurá zpátky do Kazchstánu.

(Y)

0 0
možnosti
A

antizelenka

1. 12. 2007 9:39
havlova nepolitická politika pořád jede

díky panu Havlovi a jeho podpoře malých stran máme maras v politice , přeběhlíky...

méně jednodužší voliči si řeknou- nová strana ,kytičky to bude hezké , ale nedokáží nahlédnout realitu a teď se diví;-(

0 0
možnosti

Alfred

1. 12. 2007 9:26
Národ

je rozdělen zhruba na poloviny, které preferují / podle stranických programů soudě / dost odlišné životní postoje. nebylo by lepší namísto toho, aby ta momentálně o % větší část "demokraticky" nadiktovala té druhé svoje podmínky, nebylo by lepší, ať si každý věci zařídí po svém? Stát nemusí řešit všechno - ať si svoje řeší kolektivně komunisti, socialisti i modří... Spokojení mohou být všichni. Jenom ne ti, co pod pláštíkem ušlechtilých keců chtějí žít na úkor ostatních.

0 0
možnosti
C

cervotoc.prskavka

1. 12. 2007 8:31
Zelení..

Jenom  jeden z mnoha tragických dramaturgických počinů pana Havla.Viz nedávné výročí Sarajeva z kterého se vzpamatováváme do dneška nejen morálně ale i hospodářsky.:-(

0 0
možnosti

buxus

1. 12. 2007 8:23
Karma + souhlas

Bohužel, jde o typický osud malé strany, která se dostane k moci. Zeleným pomohla předvolební prezentace v ČT (na základě jakéhosi průzkumu) a skutečnost, že voliči měli už až po krk ostřílené matadory v ostatních stranách.

Pro voliče je to velmi svízelná situace - na jedné straně jsou stále stejné, profláknuté tváře, lidé plní vzájemné nevraživosti z minulých klání. Jenže naděje, že malé strany budou lepší je lichá - těch pár lidí ve vedení si osvojí snad ještě horší manýry (viz pan Němec) a obklopí se lidmi, kteří by mohli řídit leda tak trakař a to ještě pod dohledem.

0 0
možnosti
K

Kalorka

1. 12. 2007 9:43
Re: Karma + souhlas

Včele zelené pidistrany ovšem stojí rovněž již ostřílený matador, tudíž bylo vše jasné už od počátku:-/

0 0
možnosti
RR

rezjir

1. 12. 2007 8:19
Hned po volbách

jsem říkál,že Zelení nejsou a nemohou být na vládu zralí, že potřebují čas. Že tedy mohli třeba podpořit menšinovou vládu ODS a KDU-ČSL, ale neměli se přímo podílet na vládní odpovědnosti. Ale k tomu je ještě nutné dodat, že nikdy neměli podpořit vládu založenou na přeběhlících. Podpořili tak amorálnost, a Zelení, kteří přece jenom hlásají určitou morálku, se měli něčeho takového vyvarovat. Totéž platí pro KDU-ČSL.

0 0
možnosti

buxus

1. 12. 2007 8:26
Re: Hned po volbách

Hlásat morálku ve stylu "my jsme lepší a čestnější než ostatní" se bohužel stává obehraným předvolebním trikem. Obvykle to dopadne tak, že po úspěšných volbách v partaji přežijí ti, kteří to vážně nemysleli a musí odejít naivkové, kteří by takový slib chtěli dodržet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Obyčejný daňový poplatník s velkou zodpovědností a malým platem,milující otec,manžel(první a stále poprvé),miluji dobré jídlo a pití....,prostě klasický český Pepík.

Seznam rubrik