Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R71a24d10i81m 88K82a20l94a11s

11. 5. 2021 16:00

Kdo má nervy na to hledat ATH a pak včas prodat, může nejspíš ještě na dogecoinu vydělat. Ale s vědomím toho, že mincí je neomezený počet a že snad 10 peněženek vlastní 44% této měny, je to spíš nahrávka na to, aby těch deset lidí pořádně vydělalo.

Až se dogecoin sesype někteří menší investoři na kryptoměny zanevřou a další se možná vyvezou na pumpě dogecoinu a budou následně investovat do BTC nebo ETH. Těžko říct. Ale na příkladu dogecoinu jsem aspoň pochopil, že hledat nějakou logiku v tomto druhu obchodování nemá smysl... A tuším z čeho pak pramení případná panika v okamžiku bear marketu, kdy každý prodává ztráta neztráta. Spousta lidí uvalí docela dost peněz a přitom si ani pořádně nezjistí, do čeho v případě dogecoinu investují. Anebo to berou jako zábavu. V tom případě bych snad uvažoval o tom, že bych sem umístil adresu peněženky, kam lze posílat zábavné krypto příspěvky:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 340x
Finančním trhem jsem se začal aktivně zabývat již během vysoké školy. Inženýrské studium jsem absolvoval na Ekonomické univerzitě v Bratislavě a zároveň postgraduální studium na Nottingham trent university v Nottinghamu. Při studiu jsem zastával post člena investičního výboru a analytika u obchodníka s cennými papíry. V současnosti pracuji jako analytik a zároveň pracovník na oddělení dealingu ProfitLevel. Studium makro a mikroekonomického dění aplikuji na investování na finančních trzích. O těchto tématech píšu i na svých blozích.

Seznam rubrik