Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31i82r67i 92C41i57z

15. 3. 2024 10:41

Pani poslankyne, cilem cele kampane vladnouci NF je evidentne navzdy vyradit opozici z moznosti jakymkoliv zpusobem zasahnout do jeji vedouci role a tim si zajistit vladnuti na mnoho let. Jiz drzi klicove pozice, kdy US ovladaji prevleceni komuniste (Rychetsky, Baxa atd), prezident je nomenklaturni kadr, parlament, senat, ministerstva, media a dalsi, jednoduse maji pod kontrolou cely stat. Vite vzor Narodni fronty je prevzat z r.45, kdy narodni socialista (zkrac nemecky nacista) Benes ji slepil pod vedenim KSC a cely demokraticky system sel do kopru. K tomuto soucasnemu prvnimu kroku dal podnet z US komunista Rychetsky. V podstate se plizive prechazi na bolsevicky rusky system "demokracie", kdy muzete volit kteroukoliv partaj, ale vzdy vyhraje Putinova. I kdyz vase ANO vyhraje volby, tak nomenklaturni kadr na hrade muze poverit sestavenim vlady opet NF a nikdo s tim nic neudela. Jestli existuji paky jak tomu zabranit nevim, cely zivot se pohybuji ve sportu (hrac, trener) a krome sportovniho mam technicke vzdelani, pochopitelne v socialismu. Pro me tyto obavy nejsou zas tak dulezite proto, ze moje dcera emigrovala do USA a diky sportu (stipendium) vystudovala 2 university, coz ji umoznilo zalozit tam rodinu a mit zcela jinou kvalitu zivota (pravidelne rodinu navstevuji). Presto me nenechava situace zde chladnym, nebot tento smer politiky ma znacny vliv i na muj sport. Jsem presvedcen, ze cela opozice by mela svoje volebni kampane zamerit na venkov a nikoliv na Prahu (byla vzdy ruda). Nabizejte venkovu zlepseni jeji situace zmenou systemu rozdelovani penez danovych poplatniku na ukor Prahy, to by mohlo cele opozici vyznamne pomoci. A najdete zpusob, jak navzdy zrusit vytvareni slepencu partaji jeste pred volbami, to absolutne neni mozne v zapadni demokracii, kde vitezem voleb je vzdy a pouze jedna strana s nejvice hlasy (sestavuje vladu). Soucasny system je bolsevicky.

0 1
možnosti
JK

Já tento výtvor beru tak, že prostě paní poslankyně dostala od svého pána a guru bojový úkol něco vyplodit. A poslouchat se musí, jinak se budou hledat složky.

9 6
možnosti
JP

Máte odvahu uveřejnit svůj článek právě na této platformě 🙂. Zde je neoficiální centrála agilních členů Klubu přátel Pětikoalice. Dostanete naloženo. Nicméně, za mně souhlas.

4 11
možnosti
JK

Tak proč raději netrávíte čas na nějakém rusáckem webu? Dle vašich příspěvků tam jistě patříte.

7 4
možnosti
Foto

No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno, ale ona už tři roky po sobě bere .... .

7 7
možnosti
PS

Něco k tématu by nebylo, mazánku?

4 2
možnosti
JB

J60i26r63i 19B12o23r

14. 3. 2024 13:35

Je před volbami, rozkaz zní infikovat všechny sociální sítě a blogy na internetu. Tak vás tady vítám. Vaše kolegyně Schillerová s Dostálovou mají Tik Tok a Instagram. Alespoň se trochu pobavíme. "musíte se víc snažit"

8 4
možnosti

P46e43t16r 76Č10e54r18n55ý

14. 3. 2024 13:29

Paní Balaštíková, ruku na srdce, tento výtvor jste vy zcela určitě nepsala, na to se svým zemědělským "vzděláním" nemáte

4 7
možnosti

Je dost trapné, když poslankyně Poslanecké sněmovny PČR a členka několika podvýborů poukazuje na platy ústavních soudců. V profilu to pro jistotu nemáte, tak jsem si musel vygúglit, že jste členka hnutí ANO. Jak jinak.

9 4
možnosti
MP

to mě také zaujalo. Někteří, kteří zde přispívají do politické rubriky se asi stydí za stranu, jejíž jsou členy.

4 1
možnosti
JK

Jen bych vás upozornil, vážená poslankyně za hnutí ANO, že v programovém prohlášení vaší vlády z roku 2018 je věta "Rovněž budeme dlouhodobě stabilizovat státní dluh ve vztahu k HDP a udržíme ho na nízké úrovni." Dobrý den.

8 2
možnosti
RK

Co to je pro člena sekty programové prohlášení?

0 0
možnosti
Foto

"Opozice na ten problém dlouhodobě upozorňovala, chápala ho a měla připravená řešení."

Zdroj: https://balastikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814384

Současná opozice řadu let vládla a co v tomto udělala???

7 2
možnosti
Foto

"Opozice na ten problém dlouhodobě upozorňovala, chápala ho a měla připravená řešení."

Zdroj: https://balastikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814384

2 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 20,98
  • Průměrná čtenost 292x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik