Foto

ANO, Vy dokážete vidět neshodu i tam, kde panuje shoda.

Obávám se, že tohle téma je na Vás moc. Zkuste tady uvést dva ověřitelné výroky, (např. Pavel x Fiala) které si diametrálně odporují.

A jak a s čím kolidují či rezonují postoje některých států, např. Dánska.

Raději hledejte, zda panuje shoda ve vašich řadách. Nevím, nevím

Foto

Doba, kdy president byl současně předsedou jediné strany je za námi a není tedy nutné, aby z naší země zněl jeden hlas (jenž byl navíc jen ozvěnou Kremlu). To, co říká pan Fiala a pan Pavel se nevylučuje. Petr Pavel je voják a ví, že to nebude hned. Ale jsem si jist, že podporuje celistvost Ukrajiny a vyhnání Ruska z okupovaných oblastí cizí země.

Foto

To je nesmyslné tvrzení, že Česká republika má k situaci na Ukrajině dva rozdílné protichůdné názory - názor vlády a názor prezidenta. Prezident Pavel jen hodnotí střízlivě situaci na ukrajinském bojišti, jinak je zcela ve shodě s vládou.

Foto

Předběhl jste mne o pár vteřin, pane Krausi.

VF

Sice neuvádíte, za koho válčíte ve sněmovně, ale hádám že Vaším šéfem je Babiš. ANO? Pak Vám rozumím, i když s Vámi nesouhlasím. Máme to těžké.

JK

J79i41ř84í 38K77o32z92á51k

31. 5. 2024 19:29

Váš šéf má jistě recept na to, jak válku ukončit. Koneckonců on má recept vždycky na všecko. Akorát mu ty recepty moc nefungujou...

MV

Dva názory. Jsem za ně vděčný. V letech vlády AB a Zemana vláda soupala chodilama o rohožku na Hradě, než s něčím přišla ve vzájemné shodě s tehdejším prezidentem.

Na výrocích

"podporujeme úplné vítězství Ukrajiny" a

"očekávat v d o h l e d n é době, že by Ukrajina obnovila kontrolu nad celým svým územím, je naivní"

nevidím nic protichůdného. To, že něco nelze očekávat v dohledné době neznamená, že to nelze očekávat vůbec. Navíc z toho druhého výroku vůbec nevyplývá, že by prezident Pavel nepodporoval úplné vítězství Ukrajiny. Takže paní poslankyně jako obyčejně šlápla do něčeho měkkého, ještě kouřícího.

ST

Nesnažte se v tom hledat něco logického. Je to jen ubohé kopnutí od hloupé Slušovické Nanynky.

PB

To nejsou protichůdné názory.

Na větě "podporuji mír na celém světě, ale vím, že je to nereálné" není nic protichůdného.

Protichůdné jsou tyto výroky: podporuji vítězství Ukrajiny a nepodporuji vítězství Ukrajiny, ale ve své alibistické zbabělosti kvákám cosi o mírových jednáních i když vím, že v podání Ruska by se jednalo prakticky o kapitulaci Ukrajiny a její odevzdání agresorovi.

JB

J87i77r28i 76B57o38r

31. 5. 2024 18:49

Neuniklo vám dění v ČR za poslední tři dny? To ale nepřekvapuje.

JZ

Hlavní však je, že paní Balaštiková je mimo a mezi vládou a prezidentem nejsou ohledně Ukrajiny žádné rozpory.

  • Počet článků 114
  • Celková karma 19,21
  • Průměrná čtenost 286x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik