Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Teď čtu jinde:

Po středečním zasedání Ústředního krizového štábu Hamáček také řekl, že se mapují možnosti českých dodavatelů k pokrytí potřeb země.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ustredni-krizovy-stab-hamacek.A200415_100004_domaci_remy

No nevím, školy nemám, ale neměla zrovna tohle být jedna z prvních věcí, které bylo třeba řešit ideálně ještě před vyhlášením nouzového stavu, kdy už bylo jasné, že se to může dostat i k nám? Nebo snad nevlastník Agrofertu má nějaké jiné zájmy, než řádnou správu země? Nebo také patřím k těm, kteří vám jen okopávají kotníky a nenechají vás v klidu privatizovat stát pro vašeho Vůdce?

5 0
možnosti
Foto

Přiznáváte, že žádný plán nemáte a le žádného nejednáte.Rv

Faktem, ale je, že ty krizové plány být nastaveny měly (a nejspíš i v minulosti nastaveny byly) jenže Vy jste si je neráčili nastudovat ani žádné vlastní připravit a to ani v době kdy už se virus šířil po celém světě.

To je prostě poviností vlády být připravena na krizové situace a to, že se pandemie nedala čekat jsou jen hloupé výmluvy.Na to, že nějaká pandemie příjde a je to jen otázkou času už odborníci upozorňovali minimálně posledních 20 let.

3 0
možnosti
Foto

Ale mnoho užitečných polních plodin je potřeba okopávat, protože jinak mohou zakrnět a i zahynout!

Nechápu, proč si stěžujete, vždyť všichni víme, že čím více se do ANO kope, tím má větší preference. Nebo chcete ve volbách prohrát?

To bych chápal, protože dávat do pořádku ten binec, co tu po vaší partají zůstává, bude práce pro Sisyfa. ;-DRv

0 1
možnosti
LC

Klíííd, on si Mirda poradí.

1 0
možnosti
PC

Přesně napsáno. Smutné je, že se opozici VŮBEC nejedná o zájem běžných lidí, ale pouze o její politické body a koryta. Je zvláštní, že to věční nařikači nejsou schopni prohlédnout. A právě o to demobloku jde.

Prostě i v tak vážné situaci místo táhnutí za jeden provaz v zájmu všech dělá opozice všechno proto, aby lidí ještě více rozdělila a rozeštvala. Je to nechutné a naprosto amorální.

Vám, paní autorko, karma R^

5 5
možnosti
ZH

Cituji: "Smutné je, že se opozici VŮBEC nejedná o zájem běžných lidí, ale pouze o její politické body a koryta."

Tak moment! Od kdy je Babiš v opozici? Unikl mi snad nějaký státní převrat?

5 2
možnosti
Foto

. Všechny vládní kroky vycházejí z čistě odborných názorů, není v nich nic politického, nic na efekt, a proto také stoupá důvěra veřejnosti a proto máme tak vysokou disciplínu.

Zdroj: https://balastikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749664

Odkládání ustavení krizového štábu, obejití zákona, o tom, kdo má být v čele krizového štábu, to nebylo politikum???;-€

3 0
možnosti
Foto

P96e87t36r 57H42a58n70n33i36g

15. 4. 2020 10:59

Naprostý souhlas. Vláda postupuje nejlépe, jak je možné postupovat. Různé korekce byly nutné (nákupní doba pro covidem ohroženou populaci - seniory). I když se kloním k razantnějším přístupům (nouzový stav do 11.5. - vysvětluji v článku "Nezakazovat hašení. Stále hoří" https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749640) v podstatě s opatřeními vlády souhlasím. Nedokáži si přestavit, kdyby byl ministrem financím M. Kalousek. To by nebylo žádných 25 tisíc pro živnostníky. To by nebyl pokus o rozhýbání trhu s nemovitostmi a tudíž větší možnost bydlení pro mladé, zrušením nesmyslné daně z převodu nemovitostí (čili dvojího zdanění). Zlatá Alena Schillerová. Jestli se jí to povede, tak klobouk dolů, protože hlasy, které se ozývají proti jejímu návrhu jsou hlasy těch, co šmejdí s odpisy nemovitostí. Je to dost silná klaka. Nejlepší vláda v novodobé historii ČR. A to z důvodů toho, že jsem předseda Rozumných, čili jiné strany, jsem je volit z pochopitelných důvodů nemohl.

2 0
možnosti
ZH

Hm, s těmi kotníky to může být i hroší kůží. Protože váš sebestředný Vůdce ji má opravdu hodně silnou a vlát daleko za ním se nedá.

Osobní otázka - vy nemáte morální problém spolupracovat s neskutečným lhářem a člověkem, který bez studu křivě přísahá na zdraví svých dětí? Já bych se v takové situaci bál chodit i kanálama...

4 1
možnosti
JV

To je ale škoda Rv

2 0
možnosti
MP

Docela dobré vyjádření, že si s opozicí můžete vy, jako ANO vytřít zadek. Něco tak arogantního jsem už dlouho nečetl.

Prakticky to není nic víc, než nekonkrétní apologika kroků vlády vašeho hnutí. Zcela pomíjí nejen ekonomické ale i sociální dopady a hrozbu bídy, marasmu a zničených existencí, do které vláda svými kroky uvedla třetinu národa (těm alespoň mírně pomohla) a statisíce živnostníků a drobných podnikatelů (kterým se snažíte pomoct tak akorát pro srandu králíkům).

Upřímě doufám, že když vám z okopávačů přestaly bolet kotníky, že budou kopance brzo zamířeny vejš !

8 3
možnosti
PN

Z Vás ta flustrace úplně stříká. Není Vám spíše divné, že lidé, kteří smýšlejí podobně jako Vy a dva roky vyčítají této vládě, že prožírá budoucnost tady předpovídají bídu a podobně? Není Vám divné, že se ukazuje, že tolik lidí není připraveno na jeden měsíc zavření? Po pár letech prosperity?

5 4
možnosti