Diskuse

Kauza Nerudová

Foto

Tak vás se koaliční pletichy netýkají. Vás určí guru, a je to.

Jen mě zarazilo, že se za své členství v sektě ANO stydíte a neuvedla jste ho ve svém profilu. Nebo se to tam pro samé podvýbory nevešlo?

Foto

Paní kvatropodvýborová. Měl jsem za to, že poslední blog byl úlet (ten o Ukrajině a jen pro Vás rozdílným pohledem na věc od premiéra a presidenta.

Mýlil jsem se, je to hlubší. Eurokomisař není ustanoven pro blaho ANO. Dokonce ani pro blaho ČR. Je pro celou Evropu. Chápu, že to nechápete, celý Váš život jste zasvětila službě psychopatovi bez špetky empatie. na rozdíl od Vás to paní Jourová už chápe. Vy máte před sebou ještě dlouhou cestu.

PB

Kauza Nerudová: vypadá to, že Nerudová eurokomisařkou nebude...aspoň vidíte, jak jsou v tý pětikoalici hnusný. My tam procpali Jourovou, ale ta ČR uškodila. Takže další kauza pětikoalice. Tohle jste chtěli? Pro to jste cinkali?

Asi takhle by se dala shrnout ta vaše zoufalost. Člověk až žasne, kdo všechno může zastupovat lidi v parlamentu za tučný grošík.

A když jsme u toho, žádná pětikoalice neexistuje.

Nebudu se zde bavit o inteligenci toho článečku, bylo by to na ban. Ale zaujala mě věta. že ANO nominuje na posty výhradně jen odborníky. Tak tady si kochněte jednoho odborníka jak mluví o jiném odborníkovi (doslovný přepis):

"Nekritizujte, jako. My děláme maximum, jako. Ne vy. Ale byl tam novinář, který to na mě zkoušel, jakej jsem, nebo nejsem. Prosim vás. Ten člověk vůbec neví, co je krizové řízení, jo. Já jsem to xkrát zažil, jo. Když byly povodně, když vám bouchne chemička, ano? A já Vojtěchovi pomáhám, on on on je právník, on nikdy... Jako pro nás všechny je to absolutně neuvěřitelná situace, to tady snad od 2. světové války nebylo, co se děje, jako. Takže, takže jako ano, možná někdy mluvim nepatřičně, ale to není nic proti němu, jako. On dělá maximum. Děláme to všechno za pochodu. Ako, my sme rozšířili ty laboratoria, je rozšířené to testování, ano, teďka všude shání a každý může říct, jak stě byli připraveni. No ale, státní hmotný rezervy, já se zeptám, že kdo rozhodl o tom, že tam měli jenom deset tisíc těch respirátorů, no, ale my jsme to nebyli, jo, a kdo to mohol vědět, že bude celý svět nakupovat, vlastně, ano, všichni. Jo, protože samozřejmě velký problém je, že ta Evropa to nedala. Ta Itálie to neustála. Ona vlastně, my máme všechny lidi, ale teďka máme už sedm států nákazy. Dneska máme lidi, kteří se nakazili cez Španělsko, cez další státy, takže není to už Itálie. Nejdřív jsme měli Itálii a Bostonskou konferenci, ano. A potom samozřejmě došlo k nekontrolovanému přenosu u tý sestry Frýdek-Místek, u toho řidiče, který ještě je na Bulovce."

Foto

Kdyby to bylo napsané navažštinou, tak je to srozumitelnější

JB

J28i83r61i 86B64o71r

31. 5. 2024 20:47

Sbohem rozume. Tomu se říká chucpe.

DK

Jenom další ,,politička", která píše blogy a není sama schopná reagovat na žádný příspěvek. Stejně jako Konečná, Paroubek, Kovářová, Miča a další. Napsat hloupí blábol a mlčet. Není vám to trapné, že nejste schopná ani obhajovat vlastní názor? Jediný z politické arény, kdo toho je schopen, je pan Hannig. Bohužel stojí na úplně opačné straně než já. S devadesáti procenty jeho názorů nesouhlasím, ale aspoň se nechová jako zbabělec a vždy se snaží svoje názory obhájit.

JP

Divím se, že vás někdo z vašeho vzdělaného a inteligentního křídla jemně neupozornil na tu příšernou hrubku.

MS

To je ona, nefalšovaná Svědkyně Burešova!

Foto

Paní Balaštíková, ona Věra Jourová se spíše rozešla s hnutím ANO sama. Vy jí vyčítáte, že z pozice eurokomisařky neposkytovala naší zemi žádnou výhodu a nepodporovala hnutí ANO. Vy máte nějaké divné představy o fungování eurokomisařky a hlavně že píšete článek o trafikách udělovaných za odměnu.

To je tedy úroveň. Vy děláte, jako by státní správa vznikla za současné vlády. A co těch 8 let předtím, kdy se na vládě podílelo, nebo ji přímo vedlo, hnutí ANO?

P27e32t58r 70Č20e15r25n91ý

1. 6. 2024 16:42

Je vskutku humorné, že někdo jako vy, tj. člověk s vychozeným gymplem a jehož největším "úspěchem" bylo působení ve Slušovicích, hodnotí něčí odbornost

MV

Když jsem vás prvně zahlédl v nějaké tv debatě, říkal jsem si, že perfektně zapadate mezi pudliky ve varietní show principála Babiše. Po včerejšku jste dnešní číslo vybrousila do téměř dokonalosti. Čím to, že ANO přitahuje takové typy jako vás a např Alenu S.?

Foto

Ona menopauza dokáže být pěkná potvora.