Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Životní číslo Bartošové je sedmička, takže není o čem diskutovat. Větší důkaz jejího smutného života plného zklamání a velkých lásek nelze lépe dokázat.

0 0
možnosti

Jedna perlička. Pokud máme vládu dost silnou na přehlasování, taková vláda nevydrží celé čtyři roky. Důkazem byla vláda, kde byly veverky. Byla převaha a do dvou let se vláda zhroutila. To je tajemství horoskopu naší republiky. I to, že u nás jsou dost často velké záplavy. Proto tato vláda, má-li převahu na odsouhlasení čehokoli, pak nevydrží celé 4 roky. Povahový horoskop platí na sto procent. To platí i o horoskopu republiky.

0 0
možnosti

Dočkám se odpovědí?;-D

0 1
možnosti

Zpěvačka Bartošová má číslo měsíce 5= změna. Číslo dne 7=zklamání, podrazy, stresy-deprese!!!!!. Pokud ještě nevíte, proč píšu o této zpěvačce, pak sledujte zprávy. Skutečně čísla nefungují?!!!!!!

0 1
možnosti

kolik je lidí je na světě kteří to mají stejně? , miliony a stane se jim to samé?

2 0
možnosti

Tabulka v 9.08 hod. Můžete vyzkoušet sám na sobě a VŠECH lidí ve vašem okolí. Je to zjednodušené, ale PRINCIPIÁLNĚ to platí. V nemocnici jsem dokazoval mnoha pacientům funkčnost numerologie. Velmi často jim vycházelo číslo 7, př.9. Velmi nepříznivá čísla. Zapřete-li tuto tabulka, pak vzorně dokážete, že lžete sám sobě! Přiznám, že jsem líný, zjistit si datum narození zpěváka medvěda. Ale s ledovým klidem vsadím svůj život, že je narozen 27. Není problém si toto ověřit. I náš nový blogař Milan je narozen 27.

0 1
možnosti

kterého "medvěda"? Jakože Jan Nedvěd (24. 9. 1941) nebo František (19.9.1947)? Nebo někdo jiný?

1 0
možnosti

Na Rooseweltovu větu jsem nedostal odpověd. Na zjednodušenou numerologickou tabulku sem také nedostal odpověd. Ještě dnes mnoho lidí věří, že minulý režim zkrachoval. Ale nezamyslí se nad tím, proč tak hladce ve všech okolních státech padal režim a proč komanči nejsou trestáni? I ten mrtvý student je náhoda? Jedna zajímavost. Astrologii vymysleli nebo objevili astrologové!!! A včil mudrujte.;-DVzpomněl jsem si na známého mladého vousatého brněnského faráře, před porodnicí. I když mu ODBORNÍCI předkládali důkazy, stále nevěřil. Tomu se říká fanatismus. Pravý fanatik věří jen svému názoru a ignoruje odborníky.

0 1
možnosti

na jakou numerologickou tabulku? vždyť vy ani nevíte proč je dnes 29.4. ;-D

1 0
možnosti

Skutečně neexistuje rozbíjení tradiční rodiny? Nemají velké korporace stále větší vliv ? Má skutečně střední třída ještě dominantní ekonomickou funkci, jako tomu bylo po staletí v celém světě? Neupadá stále víc lidí do chudoby? Opravdu se nevymývají mozku hrami a medii? Nedávají se falešné vzory VIP? Nepodporuje se feminizace? Nezabavují se v celé Evropě děti, kvůli maličkostem? Nezvýhodnují se práva dítěte tak, že rodič nesmí dítě ani potrestat? Neočkuje se lidem iluze rovných příležitostí? Nezavádí se kvoty? Nepodporuje se  víc pěstounská péče než rodina? Neuzákonuje se snad adopce dětí homosexuálním párům? Nepovoluje se dobrovolná smrt dětí i starých lidí? Omlouvám se, ale nevzpomenu si na název. Tohle jsou ty "vymyšlené" protokoly. Kdo ani toto nechápe, pak opravdu marnost nad marnost. Co na těchto věcech není pravdivé? Pardon, Hitler taky nevedl válku, ale udělal velmi dobrou věc. Dal lidem práci, aby mohli vyrábět zbraně...!!!!!!

0 1
možnosti

tradiční rodinu si lidé rozbíjeji sami, nesmíte si myslet že kdysi by lidé neutíkali jeden od druhého taky, jen to prostě nešlo, rozvod ve středověku byl nemyslitelný ne ani tak z důvodů morálních či náboženských ale kupodivu majetkových, ano střední třída má stále dominantní postavení, viz státy kde chybí jako třeba u nás

záleží na tom co považujete za chudobu, tím čím se dnes myslí chudoba byla dříve ta střední třída, ne nevymývají se mozky hrami médií jen je těch informací moc a lidé je nedokáží třídit, feminizace jo modré punčochy ty už tady máme dlouho atd atd atd prostě interpretujete si skutečnost tak jak se vám hodí ale tím nepotvrzujete nic

2 0
možnosti

Marnost nad marnost. Přiznávám, že hážu perly sviním. Přijemný den.

0 1
možnosti

perly? perlíte opravdu krásně a jako vždy když se dostanete do úzkých tak zbaběle utečete, neodpověděl jste mi na žádnou otázku, proč? no proto že odpověď nevíte vaše nevzdělanost je do očí bijící na druhou stranu je faktem že lidé z malými vědomostmi a žádným vzděláním jsou nejhorlivější zastánci konspiračních teorii neboť jim vysvětlují svět který zhusta nechápou

2 0
možnosti
Foto

Už proto, že ve své argumentaci proti některým lidem, používáte slova jako žvásty a kecy či podobně, aniž byste argumentačně odporoval, se platností Vašich vývodů řadíte na úroveň konspiračních teorií.

2 1
možnosti
Foto

Karma!

Ovšem, pokud zde nešíříte konspirační teorii, která říká, že ostatní konspirační teorie jsou nesmysl.

1 0
možnosti

Pane Dvořák, některé konspirace jsou skutečně nesmysl. A v tom to je, rozlišit realitu a bláboly. Opravdu nic lehkého, ani pro přemýšlivé.

0 1
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.