Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Temer dokonale. Ikdyz si to zatim nedovedu uplne predstavit, jednou bude zensky cyklus uctivanym kultem. Bez toho to proste nepujde. Tedy pujde, ale v ten moment uz nebudeme lidmi ...

0 0
možnosti

J12a24n 41M82e95r85t23a

30. 6. 2014 0:28

Vy jste neslyšel o pizzetkách? ;-)

0 0
možnosti

R^;-D;-D

Ale jsou i celkem dobré reklamy.  "Ten vrchní je nějakej divnej",  nebo na Fernet.  :-)

1 0
možnosti

Mám ráda reklamu na trpělivého perského kocourka, který vlastní toho akčního páníčka. Je to moc hezká reklama a vždycky čekám, co si tvůrci zase na toho kocourka vymyslí. Co opravdu propagují je mi jedno, nezajímá mne to, ale ten kočičák mě fascinuje. ;-D

3 0
možnosti
Foto

:) vypadá neustále pěkně nasr, že?:)) 

Ale mně se vcelku i líbí styl reklamy "i banku můžete mít rádi"...zpěvavý hlásek vysvětlující, že někdo uzavřel smlouvu a tak musí splácet nebo jedna z posledních "fotbalová" "levnější benzín, nejdražší půjčku"...mne spolehlivě rozesmějou .)

0 0
možnosti

Ha ha ha ;-D

Víte, nad čím jsem tuhle přemýšlela? Kdo je asi hlasem Alza skřeta. "Sto tabletů týýýýdněěěě!!!" Je ten chlapík hrdý, má dobrý pocit, když si stoupne ve studiu před mikrofon a vřeští? Chlubí se tím mezi přáteli? Balí na to slečny? 

Ví vůbec, kolika lidem denně zabrnká na nervy...? Víte co, někdo to dělat musí :)))

2 0
možnosti
Foto

A proč bych si nemohl přivydělat?:)8-o Jinde mi do skřetů nadávají, alza za to platí :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.