Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Díky za tip na váš článek. Zajímavé čtení. R^R^

0 0
možnosti
JP

J69o85s39e44f 98P60o37t79r

7. 9. 2014 8:34

Dovolím si k tvému článku !Čtvrtá lež kreracionalistů několik poznámek.

Jednak jsi v rubrice Společnost už téměř na konci a se sedmi příspěvky v diskuzi to není žádná sláva.

A taky být nemůže, když přes tvou deklarovanou vysokou vzdělanost jsi nepochopil ani ty, ani tvůj americký ateistický guru základní fakt víry a to ten, že člověk věří bez důkazů.

Tvrdíš, že věřící svojí víru mají v mozku přetransformovanou na víra = věda.

Ale tak to vůbec není, já jako věřící se přiznávám, že třeba na vzkříšení Krista prostě věřím bez důkazů, jen na základě listinných dokladů a na základě mučednických smrtí desetitisíců ranných křesťanů.

Kromě toho, člověl je duchovní bytost a každý člověl musí něčemu věřit.  Dnešní věda, ani budoucí, svět pravdivě nevysvětluje. Poznala přírodní zákony a vysvětluje jak fungují, ale není schopná vysvětlit jejich smysl, což ty popíráš  čímž dokazuješ, že vědu a svět nechápeš. Všechny ostatní názory pokládáš za méněcnné a tak můj názor je, že patříš do kategorie víry = ateistický fundamenalista.

0 5
možnosti
MS

Dojímá mě, že v těchto sporech se věřící vždycky snaží dokázat nevěřícím, že každý člověk  m u s í  něčemu věřit a když tedy nevěří v Boha, tak jejich vírou je ateismus, nebo jakýkoliv jiný ismus a když jim to člověk vyvrátí, tak klidně označí za víru nevíru v cokoliv. :-)

3 0
možnosti
RK

Tak tyhle věci blbcům vysvětlovat, to nemá smysl ;) ;) Ale chválím, že na to máš alespoň energii ;) ;) 

Jo a prosím kde se vzala v češtině tahle hrůzná chyba, kterou píší snad skoro všichni -- tedy že se dávají různé přídavky za číslice??? Jako WTF? V "sedmácti letech" se píše jedině jako "v 17 letech", "sedmnáctiletý" jako "17letý" ;) Prosím pozor na to, mé češtinářské srdce pak moc pláče :-D

1 0
možnosti
Foto

Rudolfe, omlouvám se za porušení pravidel o zápisu číslovek :-D Tak nějak jsem se to naučil nápodobou toho co sám vídám :-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.