Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největší nebezpečí dnešní doby jsou podobní ezoterici a konspirativní pošuci. Lidé kteří popírají vědu a nad ni staví svou nevzdělanost maskovanou za školu života "zdravý selský rozum"....stačilo se přečíst Váš poslední blog o tornádu. Opravdu blábol. Socialní sitě daly lidem jako Vy obrovskou šanci různé nesmysly mezi ty méně bystré šířit a je úplně jedno zda jste Čech, Rus nebo Američan. Lidská hloupost nezná hranice a není překvapenmí,že stále více lidí je ochotných uvěřit,že země je placatá a dalším nesmyslům nyní spojených s covidem. Dřív by člověk nad nesmyslnými konspiračními teoriemi mávnul rukou. Dnes je ovšem vidět,že mohou uškodit společnosti jako celku....

4 9
možnosti
PB

Ne nepopírám vědu. Dnešní věda však mnohdy ignoruje řadu přírodních jevů a tváří se, že nejsou, nebo přijímá zcela nesmyslná vysvětlení. Uvedu příklad. Ve Frýdku Místku žije člověk, který na hrudi díky něčemu co nazývá živočišný magnetismus udrží dítě, či jiný těžký předmět. Zástupci vědy, kteří byli svědkem pokusu, to vysvětlili jako důsledek potu na jeho těle, místo aby si uvědomili, že je zde síla o které dnešní fyzika nic neví. A takových věcí je spoustu.

3 1
možnosti
OT

RvRvRvRvRvRvRvNíže píšete. "Otázka zní. Proč nutit neočkované chodit na testy, když naočkování jsou chráněni. Já klidně jako naočkovaný podepíši papír, že v případě nákazy těžkým průběhem nemoci se vzdávám lékařské péče." Jenže tím, že se vzdáte lékařské péče(předpokládám, že jste myslel neplacené, nebo tím chcete říct, že v klidu třeba umřete?) neodčiníte své zavinění nakažení někoho jiného, kterého jste mohl svým očkování ochránit. A takových jako jste vy je bohužel hodně. Styďte se.RvRvRvRvRvRvRv

1 7
možnosti
OT

A ještě něco. Myslel jste zjevně neočkovaný ale napsal jste naočkovaný. To je hodně ubohé.

0 1
možnosti
Foto

Tak na poutači pouta a vlajka EU. Co Vaše milované Rusko. Nejméně lidí je naočkováno právě tam a nyní tam mají velké problémy. Putin důrazně žádá své spoluobčany o očkování a nyní už se v Rusku uvažuje o povinném očkování v určitých oborech. To řešit nebudete? Ta Vaše přirovnání ke koncentrákům, nacistům a SS jsou jen ubohá prasárna....

2 7
možnosti
PB

Tak ten obrázek jsem zvolil proto, že tam byly ty klepeta, na vlajku EU jsem nemyslel.

O tom Rusku jen podléháte propagandě. Nejsem nekritický obdivovatel Ruska, jen bych chtěl aby se všem měřilo stejným metrem.

Co se týče povinného očkování v Rusku, tak to odsuzuji, stejně jako v jiném státě.

Prasárna je to, co napsal ten slovenský novinář. Každý slušný člověk i naočkovaný by se měl od jeho slov ostře distancovat, protože jeho slovník je čistý fašismus. Slovo koncentrák je synonymum vězení a v názvu jsem ho použil proto, že je zde již návrh umístit neočkované do vězení od filipinského prezidenta.

7 1
možnosti
AM
PB

Ne nestačil. Sice jsem skromný člověk, ale rád chodím do přírody:-).

1 0
možnosti
Foto

J61a73n 50Š47i46k

4. 7. 2021 14:03

No vidíte. Takže nakonec kroutíme hlavou všichni. A já měl za to, že kroucení hlavou je jenom negativní vedlejší účinek u nás, kteří jsme se nechali očkovat. Teď chápu. Každému nám v žilách koluje něčí krev U nás očkovaných je to asijská krev, viďte! Rychle to sdílejte, než to cenzura smaže !

1 2
možnosti
Foto

Aby mohl sami hospodští příchozím kontrolovat certifikáty o očkování, budou si muset ihned pořídit zvláštní služební ochranné oděvy podobné speciálním jednotkám Policie ČR /takzvaných těžkooděnců/ - aby až hosté restaurací bez certifikátů pro případy, že začnou do hospodských neprávem bušit, aby tito nedošli k rychlé újmě na zdraví a útoky nedočkavých hladových a žíznivých hostů ve zdraví přežili...! ;-O

0 0
možnosti
VB

Já věřím např. německému Institutu R. Kocha nebo i švédskému zdravot. úřadu (je rovněž na světové odbor. úrovni, ale i korektnosti): podle jejich předpovědí budeme na podzim docela normálně žít s lokálním malým šířením viru, jež lze zvládat standard. postupy. S tím, že zhruba třetina populace je již plně očkovaná (část z nich stejně onemocní) a nejméně další třetina je spolehlivě z covidu uzdravená, přičemž jejich imunita až na extrémní výjimky spolehlivě trvá přes 12 měsíců. Všichni, vč. těch, kdo se ještě neočkoval ani neuzdravil, žijme na podzim rozumně, opatrně, ale nedovolme českému státu, aby nás šikanoval a rozděloval. Viz můj blog.

4 1
možnosti
JM

J46a25n 68M91a15r71e46k

4. 7. 2021 15:55

Mám obavy, že se mýlíte. Na podzim začne zase stejný tanec kolem Covidu, jako vloni.

0 0
možnosti
PC

Jednoznačný souhlas s autorem, který vidi věci v souvislostech a nebojí se svůj pohled na situaci otevřeně prezentovat. Vidí kousek dál, za několik rohů, což mnohým uniká.

KarmaR^

6 3
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.