Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc az z ciziny?

Staci ze si je prdavaj v Krusovicich.

0 0
možnosti

Delta je už dávno v ČR: nyní na ČT potvrdili, že v některých lokalitách ji máme z 80 %. Ale jak si lze ověřit na webu MZ ČR, delta nezpůsobuje více hospitalizací ani úmrtí; celý červenec dochází k úmrtí ojediněle (např. za některé dny 0 úmrtí s potvrzeným covid-19, jindy jen jedna či dvě osoby). Počet hospitalizací klesá, když pomineme např. jednodenní nepatrný výkyv (přibyl jeden pacient, ale jiní zase ubyli), počet pacientů ve vážném stavu se drží pod pět osob. Tak se ptám, proč nás vláda straší?

1 0
možnosti

Skupina odpůrců nesmyslností MZ ČR uplatnila trestní oznámení na některé vládní činitele, v minulosti se to týkalo min. Blatného. Ale dnes by bylo potřeba dát žalobu na min. Vojtěcha - porušování základ. práv občanů širokého rozsahu, např. povinnost testu při návratu ze země, kde je nákaza nižší než v ČR, a ještě povinnost předkládat výsledek testu zaměstnavateli, jako by nestačila hygienic. stanice - duplicitní či triplicitní ponižování občanů bez medicín. odůvodnění, bez přihlédnutí k celk. právnímu rámci.

2 2
možnosti

Např. SRN a UK volí jen opatření u návratu z nejrizikovějších zemí, jichž zase není moc, zpravidla karanténu (stačí 10 dnů doma) nebo test (jímž si lze karanténu zkrátit), ale některé země, např. Švédsko, tomuto pravidlu nepodřizují své vlastní občany, ti se nemusí testovat, jedině kdyby měli příznaky, mají zvolit sebeizolaci, myslím jen 5 dnů, psala jsem o tom nedávno na blogu. Ale žádná právně vyspělá západ. země nepostihuje návrat ze všech zemí jako u nás. Nyní ale není v Evropě žádná nebezpečná mutace, v ČR se lže.

4 1
možnosti

Nevědomost neomlouvá, kuřáci platí na dani z cigaret i léčbu nekuřáků.

Jinak Vojtěch při interpelacích přiznal, že testy při cestách ze zahraničí nejsou zdravotní problém. Proto by si je měli lidé platit sami. Že tím přiznal protizákonnost bezinfekčnosti si v té chvíli neuvědomil.

5 1
možnosti
Foto

Daň co platí kuřáci z cigaret nestačí ani na jejich léčbu....

1 1
možnosti

Zdravým životním stylem neslyne ani sám autor toho výroku :-)

2 0
možnosti

Je to fraška. Byla jsem týden v Bulharsku. Naprostý klid a pohoda. Jen tady je stále politická masírka. Nechutné:-(

4 2
možnosti

No proč né, ovšem kuřáci a alkoholící své postižení rozhodně na ostatní lid nepřenesou, prostě jen špatný příklad....

1 0
možnosti

Z celé covidstory se stala fraška, založená na lžích, podvodech, manipulaci, vydírání, diskriminaci "nepohodlných" a hlavně na upření základních práv a svobod obyvatelstva.

7 3
možnosti

Při návratu z nejrizikovějších zemí (Čína, Rusko aj.) může být na místě buď 10denní karanténa nebo test, ale jinak je úplná hloupost testovat každého, pokud nemá příznaky, je to nepřiměřený zásah do práv člověka. Varianta delta je nyní v Evropě dominující, u nás tomu bude úplně stejně: rozhodující je, že nezpůsobuje více hospitalizací ani úmrtí, takže nynější masivní testování jsou jen vyhozené peníze. Očkovaní, pokud mají příznaky nemoci, jsou v západ. zemích posíláni do karantény (sebeizolace), ani se nemusejí testovat, stačí 5 - 10 dnů vyčkat doma.

0 0
možnosti

P15e59t79r 96B82a26j49n47a67r

10. 7. 2021 12:47

Jistě. Mně spíše šlo o to, že by měla platit jedna pravidla pro naočkované a nenaočkované a ani jedna strana by neměla být zvýhodněna, či diskriminovaná.

3 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.