Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Ukrajinsti oligarchove to maji nadale v pazi. Volby jsou jen takove hry pro obycejne lidi, aby meli pocit, ze jako o necem rozhoduji.

6 0
možnosti
VH

Sakra, jací to byli hnusáci, kteří sem v devětaosmdesátem do vlád zatáhli lokaje cizích imperialistických zájmů! A ještě nás hnusnou propagandou přesvědčují, abychom tyto lokaje volili (tedy těch méně než 50 %, kteří se voleb zúčastní).  Jak krásně nám bylo, když jsme se závistivě dívali na (z hlediska Evropy chudé) Španěly a Portugalce, o Italech nemluvě (ovšem bez imperialistů a jejich lokajů).

  PS: Jestli si myslíte, že to nebylo k Vašemu článku, hluboce se mýlíte.

0 2
možnosti
IH

medved sa nikdy nepytal. vedia o tom litva, lotyssko, estonsko, polsko, besrabia, madarsko, ceskoslovensko, cecensko, ukrajina, atdatd. a tie miliony mrtvych v gulagoch.

4 7
možnosti
JS

J38a51n 93S97e93m79i80k

27. 10. 2014 15:37

"I proto USA tlačí na snižování cen ropy, hlavního vývozního artiklu Ruska."

a ja myslel ze USA se zmocnili vetsiny svetovych zasob ropy svymi imperialistickymi valkami, navic jejich bezcenna mena je podlozena jen petrodolary.....takze by mely mit zajem na cene co nejvyssi.

Neco mi tu s temi USA nesedi;-D

4 4
možnosti
TJ

Čekal jsem  solidní článek plný argumentů,  četl  jsem blití o západní propagandě, civilistech sužovaných kazetovými bombami a imperiálních zájmech ... Rv;-O

5 9
možnosti
RS

Problem nasich rusofilu je te, ze Rusko je velmi zaostaly stat, ktery muze nabidnout plyn, ropu a vodku. Je otazka co bude Rusko delat bez plynu, ropy ( zasoby na 30 let) a svych drivejsich kolonii (rozumej bez vychodniho bloku). To trapi Putina. To je taky duvod zesilenych aktivit Rusu v nasi republice. Rusko se nebude moct samo uzivit.

10 9
možnosti

Nezapomeňte na zbraně. Už předstihlo i USA. Zajímá mě, jestli jim teď rusofilové budou podsouvat (stejně jako to podsouvali USA), že destabilizují svět, aby prodali více zbraní ;-)

1 7
možnosti
PV

Půjčím si slova z vašeho nadpisu, vítězství demokracie... 

No, hlavně, ať už nikde nevítězí a zůstane sedět doma. Ten vývoz demokracie do světa se jaksi nepovedl, což názorně vidíme dnes a denně ve státech, kde by občané mohli povídat: Afghanistán, Irák, Libye, Sýrie, Egypt.... řada nikdy nekončí... Tam jim přivezli demokratúru a jak dopadli... 

Samozřejmě stejné to bude s Ukrajinou, kde na ni nejspíš ještě nedorostli. To je patrné například v tom, jak se chovají ke svým spoluobčanům na východě země.

17 5
možnosti

P25a67v95e80l 78Č38e81r12n55ý

27. 10. 2014 13:29

A obráceně, jak se chovají spoluobčané na východě země ke své vlasti...

2 5
možnosti
Foto

Mám podobné názory a podobné obavy.

Karma R^

8 6
možnosti
RH

..ano, my známe vaše názory.. :-/

7 2
možnosti

I já dávám karmu a děkuji blogerovi za odvážná , pravdivá slova. 

Že vás nazvou rusofilem, berte  lehce. 

Tak to je s každým, kdo napíše něco proti Kyjevu.  

Ale na to už jsme zvyklí, že?

17 5
možnosti

Proti Kyjevu mají mnoho i rusofobové. Rusofilové jsou ti, kteří lezou Moskvě do zadní části těla. Což uvádění tendenčních informací ve prospěch Ruska a opakování spikleneckých teorií zcela zřetelně splňuje.

4 5
možnosti
PK

P26a43v83e33l 18K43a56r40a55s

27. 10. 2014 12:10

Otazník je to oprávněný. To na Krymu se už nikdo ptát nemusí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.