Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Výborný článek! Naprostý souhlas.R^

5 0
možnosti
JM

Bude mi padesát a potřebuju být ještě pár let na živu, aby aspoň děti vyrostly a postavily se na vlastní nohy.

Kdybych koronáč chytil, možná bych na něj neumřel, možná bych ani nemusel do nemocnice, možná... Možná... Možná...

Možná i s očkováním dostanu koronáč, ale už je menší pravděpodobnost, že to bude těžký průběh. Zkrátka myslím, že s očkováním mám lepší šance.

A že si budu moci zajít na to boží pívo, je taky výhoda.

Politiku v tom nevidím.

0 0
možnosti
PC

"Potřebuji být ještě pár let naživu...." (p. Mrkvička)

Opravdu si myslíte, že je to o vašem přání, o vaší "potřebě" nebo o tom, jestli se necháte nebo nenecháte (čímkoli!) očkovat?

Vesmír však nefunguje podle našeho přání, ale podle vesmírných zákonů, které mají svůj poctivý, logický řád, i když by jej mnozí chtěli všelijak změnit podle svých představ.

5 0
možnosti
Foto

Zneužívat tak úžasnou knihu k takové sobecké manipulaci je nechutné.

0 5
možnosti
Foto

Ilono, četla jste tu knihu.Myslíte, že jste ji pochopila, že ji rozumíte?

2 3
možnosti
JF

Je strašné číst názory těch těch, co tady píší, jak svobodně se nechají očkovat a jak ti co ne, vlastně nejsou diskriminováni omezeními a neustálou buzerací. Na takovýchto zmanipulovaných, samozřejmě pro "dobrou věc", ve strachu žijících zoufalcích, stojí každá tyranie. V rámci svého naprostého nepochopení světa, dělají to, co po nich manipulátoři chtějí, přitom myslí jen na svůj strach a vlastní výhody, a aby nemuseli sami sebou pohrdat, vytvořili si falešnou představu a uvěřili jí, jak konají pro dobro všech.

1 0
možnosti

Zatímco jiní jsou z očkování podělaní až za ušima a namlouvají si, že tím bojují za svobodu.:-)

1 3
možnosti

Autora zřejmě vůbec nenapadlo, že spousta lidí se nechala očkovat proto, aby se vyhnuli onemocnění covidem, nebo aby je alespoň nepostihl v plné síle (navzdory tomu, že žijí zdravě - to totiž není žádné měřítko:-)). A není zde žádný důvod, proč nespojit užitečné s příjemným - tedy mít díky očkování jednodušší cestování a kulturu.

4 1
možnosti
AT

Je hlavně důležité,

aby obě skupiny byli šťastné, jak ti, co se dají naočkovat a také i ti, co se nedají naočkovat a nabyla ať jedna či druhá skupina jakkoliv a čímkoliv omezována či diskriminována.

3 0
možnosti
PP

P46a22v92e91l 15P42o22n19e21c

30. 5. 2021 12:04

Je to podobné, jako by člověk odmítl technickou kontrolu svého vozu, ale po případné autonehodě by odmítnuté plnění závazků své pojišťovny považovat za diskriminační. Zdravotním pojišťovny si však tento přístup dovolit nemohou, navíc vyčíslení škod a příčinné souvislosti je mnohem obtížnějí.

Cílem současné očkovací politiky je uvést život co nejdříve zpátky do normálních kolejí. Pokud přitom máte pocit nepřiměřeného omezování osobní svobody, přečtěte si tu knihu znovu. Je pravdu výborná.

2 1
možnosti
PC

Pak jste, p. Ponec, knihu vůbec nepochopil stejně tak jako p. Ponjak.

2 0
možnosti
JL
PR

Kniha Tulák po hvězdách je vynikající dílo, váš blog ne. Tahání politiky do očkování je absolutní nesmysl. Prostě se nechám naočkovat. Je to moje svobodné rozhodnutí, mám na to právo a žádné výhody od toho neočekávám.

4 0
možnosti
PC

Máte právo na své rozhodnutí se očkovat. Ovšem STEJNÉ právo rozhodnutí mají ti, kteří zvážili, ze se očkovat nenechají. A NIKDO je nesmí za jejich rozhodnutí šikanovat, ostrakizovat je, nebo jim dokonce brát jejich lidská práva!

Jinak jste tu v řadě už několikátý, kdo zjevně Londonovu knihu vůbec nepochopil.

3 0
možnosti
PK

Já vakcinaci neberu jako projev loajality k stávajícímu establishmentu, proč? Je to helpík pro mě a jsem za něj vděčen....;-D

6 0
možnosti
JF

Použití slova helpík dostatečně vyjadřuje mohutnost vašeho ducha.

1 1
možnosti
MP

Nejlepší na tom divadle je to, že lidé se nenechávají očkovat, aby nedostali Covid ,ale aby mohli do hospody :-). Ta Londonova kniha je opravdu skvělá R^.

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.