Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já chtěl tenhle blog přeskočit a nečíst, maje již celkem slušný přehled o autorových myšlenkových pochodech, jenže doufaje v pozitivní přerod jsem na tento text položil oka. To jsem si dal, že já radši nedělal něco příjemnějšího.

1 1
možnosti
MS

Je zajímavý, že soudce Mikeš sice na jednu stranu zrušil segregaci neočkovaných, ale zároveň připustil segregaci neočkovaných v nezbytně nutném rozsahu a zdůvodnil to tím, že neočkovaní mají prostě horší průběh a větší riziko hospitalizace. Jestli jste čerpal z echa24, tak to v textu najdete. Otázka je, co si má běžný občan vybrat z vyjádření soudce.

0 0
možnosti
JK

Souihlasím s celým Vaším článkem, pane Bajnare a velmi pak souhlasím s celou pasáží o šibenicích. R^

0 2
možnosti
PB

Děkuji za podporu. Dokonce před několika měsíci se mi zdál sen, kdy mně a duchovním přátelům s podobnými názory a postoji se snažili nasadit šibeniční oprátku. Takže symbolika.

0 0
možnosti
Foto

Měl jste ještě zmínit ty šibenice na demonstracích a mohla z toho být druhá Reportáž psaná na oprátce. Nakonec, do Juldy daleko nemáte. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Ne pro nikoho normálního, kdo má IQ vyšší než houpací kůň není dobrou zprávou, že dostane nemoc, která může zabíjet ( být vzácně) nebo může působit značně závažné následky.

2 0
možnosti
PB

Pokud budeme žít v normální společnosti, máte plnou pravdu. To, že umře člověk který se cíleně nakazí covidem je obžalobou absurdity společnosti která ho k dobrovolnému nakažení dovede. Mezitím dobrou zprávu je soudní rozhodnutí dnes zveřejněné o vstupech neočkovaných do restaurací a ubyt. prostor. Jsem zvědav jak se k tomu vláda postaví.

3 3
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.