Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

I blb se poučí ze zkušenosti.A vy?:-)[>-]

0 0
možnosti
PB

Z mé strany končím diskuzi. Na závěr dávám tři odkazy. Aby mně zase někdo jak jednou napadl, fakta zde uvedená nemám ověřená. Nicméně myslím, že je dobré pro toho, kdo se nechce spolehnou jen na česká média si je přečíst.

http://afinabul.blog.cz/1402/ritualni-porazka       svědectví z Majdanu

http://www.chelemendik.sk/Otevrete_oci_Na_Majdanu_v_Kyjeve_nedemonstruji_quotnormalniquot__722359999.html

http://info.blog.idnes.cz/c/398074/Proc-zmizela-Ekaterina-Tkachenko-z-blogu-iDNEScz.html

0 0
možnosti
Foto

Mám to blbý, hysterií netrpím, spíš pragmatickým cynismem. Ale protiruský jsem dost výrazně, opět z pragmatického důvodu. Kam vlezli, tam byly problémy. Co se mnou? Uděláte si i na lidi jako já novou přihrádku, nebo se budeme tvářit, že neexistujem?;-)

2 0
možnosti
PB

Kam vlezli američané také: Irák, Afganistán...

2 1
možnosti
PP

V šedesátém osmém věděli všichni Rusové, že je tady vítáme jako osvoboditele. Samozřejmě až na ty, kteří tady v těch železných maringotkách přijeli. Asi nejste zlý, jen snadno manipulovatelný. Možná máte nějaké ruské předky.

1 0
možnosti
PB

Rozdíl je v tom, že u nás žilo v 68 minimum Rusů, na Krymu jich je 60%. Jestli tato fakta jsou manipulace nevím? Na Krymu jsem nikdy nebyl.

2 0
možnosti
MK

Tady se trochu zaměňují dojmy s pojmy. To, že nesouhlasím s ruskou okupací Krymu neznamená, že to je protiruské. Stejně tak jsem měl rozporuplné pocity z toho , když Američané bombardovali Bělehrad a pak společně s dalšími zeměmi odtrhli Kosovo od Srbska.

Opravdu by mně zajímalo, kolik z těch dnešních náhlých fanoušků Ruska umí rusky, zná ruské klasické autory, malíře, hudbu, ruský balet, ruské lidové písně, ruskou kulturu jako celek a čím vším je ta kultura ovlivněna. Nehledě na ruskou historii.

3 0
možnosti

4. 3. 2014 11:33

To je zvlastni typ zaslepenosti.

1 0
možnosti
JS

Podejte žalobu, pošlete Putinovi zvací dopis, zajeďte si do Ruska na dovolenou a můžete tam třeba několik let žít, máte tu možnost. Pak se zajeďte zeptat třeba Gruzínců, zda vítali rusáky jako osvoboditele.

2 0
možnosti
PB

Vy se zeptejte Srbů, jestli považovali v roce 99 bombardování demokratických zemí NATO za humanitární.

3 1
možnosti
MM

Mate formu, tak žádní mrtví a co ti Putinovi odstřelovači z KGB v Kyjevě. Diverzní činnost má KGB v popisu práce.

6 3
možnosti
JT

To nebyli Putinovi odstrelovaci, to nekdo vyzbrojil luzu a ta strilela do svych. Kvuli propagande.

1 2
možnosti
IH

Můžete mi vysvětlit, kde ten pán z citátu mluví o fašismu? Podle mě má celkem pravdu, a že to místní proruská klaka nedokáže skousnout, to je její problém.

0 1
možnosti
PB

Považovat nějaký národ za podřadný a urážet podobným způsobem jiný národ , jak autor hodnotí Rusy je postoj fašistický. Takové lidi já osobně považuji za fašisty ať si říkají demokraté. I když spíše než fašisté jsou to lidi, kteří  nepřemýšlejí.a podléhají propagandě.

1 1
možnosti
Foto

J49a36k15u15b 60R28o21t66h

4. 3. 2014 11:18

Bóže, tak tu žalobu podejte, no. :-/

9 2
možnosti

Pokud o takovém těžkém zločinu víte a nekonáte v souladu s legislatovou, můžete být posuzován jako spolupachatel. Tak si pomalu balte kufřík. :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.