Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13. 1. 2013 17:38

Pane Bajnare, mluvíte (píšete :-)) mi z duše. Kolik lidí (nejsem výjimka) nadává na to, co Kalousek, Parkanová, Drábek a další ze strany TOP09 "dělají" nebo "dělali"  pro občany naší země a přitom ve volbách neváhají dát hlas předsedovi této strany, která hlasovala např. pro církevní restituce :-(. Proti panu Zemanovi mám také výhrady, ale alespoň pro mne se jedná o výrazně menší zlo, než představuje pan Schwanzenberg. Pro nerozhodnuté bych si dovolil doporučit http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2-kolo-2013/. Věřím, že ve druhém kole voleb bude ještě vyšší účast a jsem velice zvědavý na výsledek ;-).

1 1
možnosti
FE

Fišerovou bych volil až na posledním místě. Slyšel jsem co říkala. To nebyla sociální politika, to byl komunismus nejagresivnějšího typu. Volil jsem Franze, protože má nejméně kontaktů se zločinci, s politiky. Zemana volit nemohu, nemám v lásce opilce, nemusím buranské řeči a hlavně mu nikdy nezapomenu opoziční smlouvu.

1 1
možnosti
PB

P19e96t22r 67B51a25j46n72a96r

13. 1. 2013 11:54

Před chvíli jsem četl zajímavý názor o volbě prezidenta. Je to sice server, který někdy "pěkně ujede", ale možná stojí za to si článek přečíst http://www.osud.cz/hvezdy-chteji-na-cesky-hrad-von-schwarzenberga-napsal-nam-jiz-pred-volbami-astrolog

0 1
možnosti
PS

Vidím to velmi podobně proto budu volit Miloše Zemana. Zeman je menší zlo a i když je to EUrofederalista, není to EUhujer, který by nekriticky přejímal vše co v "Bruselu " vymyslí jako Schwarzenberk. Také nebude v budoucnu jmenovat Kalouska guvernérem ČNB.

2 1
možnosti
Foto

Jde o důsledek vymývání mozků. Média to však budou mít těžké, ono něco jiného je vymýt mozek 25% a nebo 50%, které jsou třeba v druhém kole. Mají na to 14 dní, uvidíme, jak to dopadně !

1 0
možnosti
RK

Média to mají těžká už několik let. Nikdo si jich nevšímá.

1 1
možnosti
Foto

Technická:

Ten odkaz mě zavedl na zprávy iDNES, kde o Bilderbergu (http://cs.wikipedia.org/wiki/Bilderberg) nic není.

1 0
možnosti
PB

P66e10t34r 72B42a96j65n52a49r

13. 1. 2013 11:23

Už by to mělo být v pořádku.

1 0
možnosti
BT

když se vám líbí jako president Zeman nic proti tomu, já to mám přesně naopak a kupodivu si nemusím zdůvodňovat proč budu volit knížete a o ničem jiném není tento váš článeček než o tom jak se zoufale snažíte očernit knížete jen abyste nemusel mluvit o Zemanovi

10 7
možnosti
TH

Pokud argumentujete Bilderebergem, tak nechapu, proc je minus, ze se kandidat setkava jednou rocne nekde v zahranici s lidmi z nejruznejsich oboru a tam diskutuji o rzznych vecech. Znate WWF v Davosu, to je obdobne soukrome organozovane setkani, Klaus tam jezdi hrozne ale hrozne rad.

6 4
možnosti
JK

J88a27n 47K73r82a51u47s

13. 1. 2013 9:57

Protože je dost pravděpodobné spojení Bildereberg - svobodní zednáři, to je parta, která se snaží ovládkout svět. Také si je pan Karel docela jistý zvolením v II. kole.

5 8
možnosti
JS

Naprosto souhlasím.

Karma R^

3 8
možnosti
RK

Kdyby si jen tušil. Byl bys hodně překvapený. Škoda že všem těm co tak rád zvedáš paleček nahoru nepředstavíš svou nejlepší kandidátku Bobošíkovou, To bys koukal co by oni říkali na tebe. :-)

4 2
možnosti
PV

Líbí se mi váš článek, jen bych dodal, že šlechtu a její nezasloužené výhody zrušil již TGM a měl k tomu jistě své důvody. Pěkně jste napsal, že ke K.S. necítíte zášť, mám to podobně. Navíc od člověka jemu blízkému vím, že je to slušný člověk. Ale je třeba se podívat, kdo mu radí a jakými lidmi se obklopuje. To je děs běs. Bez jakékoliv nadsázky. Karla ani omylem. Budu volit Zemana, je to přeci jen menší zlo, než nastrčený pán s motýlkem.

6 8
možnosti
RK

U Zemana vám nevadí kým se obklopuje? ;-D  Chápu. Kdejaký Šlouf, nebo soudruh velitel posádky který chtěl zaútočit na Prahu v 89, pro vás není žádný problém. Inu svůj k svému:-)

7 5
možnosti
  • Počet článků 608
  • Celková karma 2,11
  • Průměrná čtenost 1392x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.