Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J98a28n 66R63á74ž

27. 6. 2013 23:40

Nikdo ve Sněmovně nesouhlasí s kroky MZ. Hodně poslanců,hlavně tak zvaně pravicových, mluví o nějakém puči. Ale kolik jich využije pojistku,která má obdobným "pučům" zabránit? Vždyť stačí málo. Rozpustit sněmovnu a po nových volbách změnit Ústavu tak,aby podobné kroky prezident dělat nemohl. Ale do toho se těm holoubkům nechce, neb mají o svá koryta takový strach,že skutek utek. Takže budeme slyšet ještě mnoho planých keců o nějakém prezidentském puči, o ohrožováni demokracie, ale budou to jen a jen plky nesvéprávných tlučhubů, kteří si říkají poslanci!

2 0
možnosti
Foto

Už jste někdy v Česku zažil, aby ČSSD a KSČM někdy v opozici hlasovaly pro návrh státního rozpočtu? Nikdy! ODS a TOP 09 teď budou v opozici a vy teď křičíte, že je to nezodpovědné nehlasovat pro návrh rozpočtu předložený Rusnokovou vládou.

1 0
možnosti
JV

J19a27n 69V92e72s93e16l27ý

27. 6. 2013 17:13

Jenže socani a komunisté mají naprosto jinou představu o "správném" rozpočtu.

Rusnokova vláda může připravit rozpočet hodně podobný tomu, jak ho má rozdělaný Kalousek. A nezlobte se, ale nepodpořit skoro svůj rozpočet jenom proto, abyste ho pak v někdy únoru po třetím pokusu o sestavení vlády přijal s několikamiliardovou korekcí, ale kvůli svému rozmaru pohřbil kvůli provizoriu desítky jiných miliard, to je důvod k zapamatování si, koho dále nevolit.

3 0
možnosti
JM

Prezident respektuje PS hned po volbách, při sestavení první vlády. Teď, v průběhu mezi volbami, to ani nemůže. Vždyť by pořád musel jmenovat vládu té stejné koalice kolem dokola, jen proto, že má většinu a jsou domluveni.

To by byla hrozná, nelogická šaškárna...

3 1
možnosti
MK

A co takhle volební období 2002-2006. Klaus třikrát jmenoval vládu socanů. Také jste prohlašoval že to byla nelogická šaškárna?

0 0
možnosti
MN

a co jste ocekaval od lidi, kteri si zvykli na ministerske platky k tem poslaneckym, na lidi, kteri si vytvorili stadecka svych vernych kteri se kolem nich toci, na lidi, kteri jsou napojeni na lobisty a kdo vi koho jeste. Na lidi, jimz se nemuze nic stat a pro ktere je odpovednost jen podivne nic neznamenajici slovo! To, co ukazuji nema s odpovednosti nic spolecneho je to jen snaha se vratit ke korytum --- kdokoli by slozil byť ten nejlepsi rozpocet na pristi rok, nema sanci, protoze jak rekl Kalousek  rozpocet je silne politikum ... tam se totiz deli velke prachy a u toho prece Mirek nesmi chybet. Ja doufam, ze Zeman ve druhem pokusu da sanci pani Nemcove, panu Kalouskovi, panu knizeti - aby si jeste prospal tech svych deset vyplat a naletal nejake ty tisice kilometru vladnim specialem do sveta - jiste do USA a Japonska ktere ma tak rad. Aby to proste danoveho poplatnika neco stalo! Jen by bylo zajimave zjistit, kolik jeho diplomaticka cinnost prinesla ekonomickeho prospechu nasi zemi. Myslim si, ze to vime vsichni co bychom se dozvedeli! At da Zeman sanci Nemcove, oni se potrebuji definitivne zdiskreditovat a propadnout na same dno volitelnosti! Budou se sice snazit uzit si jeste tech deset vyplat, zejmena pani Peak se svoji partickou, ale hadal bych, ze po dvou trech mesicich prijde dalsi krize.  No a co dal?!  A na zaver snad jen to, ze neocekavam te zodpovednosti moc ani ze strany pana Sobotky. Sice nebude pristi vlade co zavidet, ale z posledni doby se chova dost podivnym zpusobem. Jako by uz pomalu nadbihal TOPce .. jen to bude tak, ze bude zavisly na komunistech, nic proti levicove politice - ale pokrytectvi je hnus!

5 0
možnosti
JL

Politika je o neprohrách a oni opravdu nechtějí se Zemanem prohrát. Chcete něco po Kalouskovi, ale s problémy začal Zeman. Neočekávám, že Kalousek zaleze a bude se chtít dohodnout.

3 5
možnosti
VB

S problémy začal Nečas, mj. když jeho milenka jeho jménem úkolovala vojenskou kontrarozvědku. To je na odchod celé vlády, nejen premiéra.

7 1
možnosti
  • Počet článků 610
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1388x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.