Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Tento článek bohužel navazuje na nedůvěryhodnost konce předchozího článku a opět jsem zklamán. Ostatně ... co čekat. Můžeme spekulovat o tom, jestli někdo chce ovládat svět. Dost možná ... když ovládá nějaké území, nevidí problém v tom ovládat větší území ... a ještě větší ... jenže ... ať už se nad tím zamýšlím jak chci, tak nevidím cestu k tomuto cíli pomocí válek. Válka je příliš velké riziko ... a v dnešní době obzvlášť. Ani "ilumináti" by neriskovali jadernou válku. Mimo jiné už proto ne, že by pak nebylo koho kontrolovat ... případné přeživší lidstvo by se rozdrobilo na jednotlivé oblasti, které by sváděly boj o přežití s přírodou a následky jaderné katastrofy. Ani "ilumináti" by se nemohli zachránit s dostatečnými zásobami a lidskou silou pro vybudování nové civilizace.

Na mě to spíš působí dojmem, že někdo vytvořil padělky, antidatoval je a pak z nich někteří lidé vyvozují dlouhodobé a plánované spiknutí.

0 0
možnosti
PB

1) Já jsem psal, že se pokoušejí svět přivést k apokalypse buď válkou, nebo jiným způsobem ( v závěru ). Takže nejsme v rozporu. Nepřímo jsem tedy uvedl, že vše nasvědčuje tomu, že existuje více scenářů-čtěte pozorněji

2)Co se týče textu z roku 1871. Nečetl jsem ho v orginále, ale nevidím důvod proč nemohl být také napsán. Ve svém životě jsem se setkal s obsahem palmového svitku uloženého v Indii, který napsal indický mudrc před mnoha tisíci lety. A na na něm byly údaje naprosto přesné z mého života, které si dotyčný indický kněz, který mi to četl nemohl ověřit. Pak jsem zmínil Nostradama, kde v zakodované formě jsou také popsány tři světové války. Proč by je tedy nemohl popsat někdo v roce 1871. Jistě bohužel s nekalým úmyslem předpověď použít pro zefektivnění plánu k dosažení mocenských ambicí několika vlivných a bohatých lidí?

0 0
možnosti
Foto

Sám jste iluminátem. Zahodil jste kritický rozum a papouškujete předložené these.

1 2
možnosti
BT

někdy si říkám že ta apokalypsa by nebyla na škodu, pokud začne lidstvo využívat svůj největší dar který dostalo tzn rozum na psaní takovýchto ptákovin je něco špatně, milý pane váš článek je urážkou lidského rozumu

1 1
možnosti
Foto

J84a78k48u56b 81R33o67t65h

24. 4. 2015 11:24

Strašné bláboly. Vykradeno mnoho mašíblovských webů. Autor to samozřejmě myslí vážně.;-O;-€

3 2
možnosti
PK

Vaše reakce jako vždy. Prázdná arogance a přiblblí smajlíci. Jste fakt politováníhodný. Nerad slýchate věci ci se vám nelíbí, co? Lépe je vám ve vaší omezené nadutosti, že?

Pane Bajnare, písěte zajímavě, rád Vás čtu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.