Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OKV

oldfashioned Kokodák v1

14. 6. 2012 17:26
nedělejte před a za závorkami mezeru, vypadá to strašně...

:-/Rv

0 0
možnosti
E

exotopedik

14. 6. 2012 17:01
.

Kriste Pane, ty to vidíš .....

0 0
možnosti
R

rezbar45

14. 6. 2012 17:01
Je třeba zklidnit emoce.

Nachápu proč diskutující na těchto stránkách nemají dost trpělivosti na to,aby vyčkali až policie sdělí všechna podezření.Pisatelé příspěvků se mezi sebou hádají a dělají závěry jako by byli členy útvaru pro odhalování korupce a měli všechny potřebné informace.Je snad tento útvar tak přihlouplí,že hned na počátku případu vysype všechna esa?Myslím,že postupem času se budeme dozvídat jaká je pravda,právě tak jako se dnes v odpoledních hodinách objevilo,že Parkanová uvedla v jistých informacích vládu v omyl.

0 0
možnosti
JS

kelner

14. 6. 2012 16:45
Zásadní rozdíl

Je zásadní rozdíl mezi kausami Rath a Parkanová. Rath 7 mil Kč, opoziční politik, kterého nemusí moc ani vlastní strana oproti tomu Parkanová - cca 500mil Kč, raketová pěnice a věrná spolupracovnice Kalouska v církevních restitucích. Pokud se jedná o můj osobní názor, paní Parkanová do toho spadla ani neví jak. Protože její vydání přímo ohrožuje Kalouska nesmí být vydána a musí být tedy nevinná.

5 0
možnosti
P

pěnice

14. 6. 2012 16:59
Re: Zásadní rozdíl

Řekla bych, že máte pravdu na sto procent.Ta obhajoba tomu napovídá, Kalousek se cítí ohrožený.Parkanová bude mluvit, pokud ji nechají padnout,.

4 0
možnosti
MK

sarumánek

14. 6. 2012 16:12
přihlouplá úvaha

Především kulhá na obě nohy přirovnání k Rathovi. Ten si s radostí odnášel v krabici miliony, Parkanová si neodnášela nic. Nemá ani miliony, ani drahé bydlení, žádný záměr podvádět a obohatit se. Na jejím jednání nebylo navíc ani nic nemorálního, takže laskavě nemluvte o absenci morálky. Vláda prosdtě schválila nějaký projekt, který se později ukázal jako problematický a předražený. Odpovědnost nese úplně stejnou jako ministryně. A navíc - policie by měla zkoumat, zda v tom byl vůbec nějaký záměr a od koho. Teprve tam začíná korupce a nemorální jednání.

1 0
možnosti
PB

poutnikus

14. 6. 2012 16:26
Re: přihlouplá úvaha

Parkanová jistě může být v této kauze nevinná. Ale o tom by měl rozhodnout soud, stejně jako v případě Ratha. TOP 09, by místo hysterie měl paní poslankyni vydat s tím, že jistě soud uzná její nevinu.

A co se týče morálky politiků. Všichni ti co hlasovali pro zákony o exekucích, zřízení neplacených veřejných prací, či o tom, že rozvedená manželka musí platit dluhy po bývalém manželovi považuji za lidi bez morálky, i když před zákonem mohou být čistí jako lilie

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.