Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Ten otazník je zbytečný...

2 0
možnosti
PB

..... ochrana společnosti ?!,- ale kdeže ;-D,- si vzpomínám jak nám celou republikou brázdila "černá sanitka", unášela lidi a celá tehdejší SNB byla bezmocná !,- tuto děsivou "informaci", která se předávala slovem event. dopisem, dodneška nikdo nevyvrátil (ale taky nepotvrdil !),- ..... ta fáma si žila vlastním životem a nebylo boha, kerej by přesvědčil lidi používat rácio !

1 0
možnosti
RS

První konflikt lidských dějin byl veden slovy. Genesis 3,1: Nejzchytralejší ze vší polní zvěře, kterou Hospodin Bůh učinil, byl had. Řekl ženě: „Jakže, Bůh vám zakázal jíst ze všech stromů v zahradě?“

Had - satan zpochybnil Boží výrok. Od té doby všechny války začínají dezinformací, neboli lži. A tak se nelze divit, že i současní mocichtiví vládci začínají stejným způsobem. Co se jednou osvědčilo, to se používá i nadále. :-)

1 0
možnosti
SN

:-).....Píšete velmi dobře ! Informací je skutečně velmi mnoho, ale postupně se dá odvodit z později získaných zpráv, kde je pravda. Příkladem je Sýrie. Všechno bylo v poho, Assad se všemi náboženstvími vycházel, aneb..držel to pevně v ruce. Diktátor! Jenže....je třeba ho odstavit, je překážkou našich plánů, opozice které se to nelíbí se vždycky najde, trochu je proškolíme, dodáme zbraně a je zaděláno. Že umírají miliony nevinných lidí. to jsou jen čísla pro zainteresované ! R^R^R^

7 0
možnosti
MS

To je sice pravda,bohužel už jsme zahlceni takovým počtem informací,že už nemůžeme posoudit,které jsou pravdivé a které ne.Vyhledávání nových informací z dalších webů také nepomůže,protože důvěryhodnost se stala klišé a zbraní v informační válce mezi lidmi s různými názory.Takže kam dál,když už nevíme,kdy je černá černou a bílá bílou?

0 2
možnosti
PB

P21e48t23r 34B68a86j25n29a84r

15. 1. 2017 14:00

Nelze si ověřit úplně vše. Přesto s pomocí kritického myšlení je možno se ve spleti informací a dezinformací obecně zorientovat. To je můj názor.

8 0
možnosti
VK

Hackerské útoky které bere mainstream jako fakt..... Tak to mě pobavilo. Jako čtenář mainstreamu mimo jiné, jsem zaznamenal, že ten hrozný mainstream odkazoval na zprávy tajných služeb a zároveň ten hloupý mainstream upozorňoval, že jsou zprávy logicky nekonkrétní. Tahle vaše zjednodušená demagogie, která se snaží schovat do odborných slov o psychologii je strašně naivní. Přitom psycholog by vás vypráskal. Své jednoduché čtenáře si najde. Tedy i karmu. Píšete do chtějí slyšet.

2 8
možnosti
PB

P29e95t70r 77B12a16j81n48a42r

15. 1. 2017 13:58

Dobře uvedu Vám jiný příklad. Před několika lety byl americkým komandem zabit Usama bin Ladin v Pakistanu. Nebyl předložen žádný důkaz o tomto činu, tělo bylo ihned pohřbeno do moře. Přesto média to přijala jako fakt, třebaže by správně měla žádat důkaz. Zvláště v případě, že se objevovaly před tím četné informace, že je již po smrti a analýzy, že jeho televizní vystoupení v nichž vyhrožoval pravidelně USA byly padělané.

7 0
možnosti