Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

No ve Vietnamu je elektrosmogu ještě víc než tady u nás. To se trošku nepovedlo.

0 0
možnosti
Foto

Copak 5G sítě, ale máte doma mikrovlnku? Víte, jaký elmg výkon tam je, co z toho uniká ven? Jestli hledáte viníka, pátrejte tady. Úspěch zaručen.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem byl zvědav na ty "širší souvislosti".....,Zase nic, jako obvykle.

1 0
možnosti
MK

V rozvojových zemích jsou možnosti testování a diagnostiky na velmi nízké úrovni. Proto většinu nakažených vůbec neodhalí. Když k tomu připočtete, že nejpostiženější věkové kategorie se v těchto zemích prakticky nevyskytují, je záhada nízkého počtu obětí v Africe vyřešena.

Naprostou pravdu máte s tím posilováním imunitního systému. Dokud budou lidi pouze tupě spoléhat na "tvoje rouška chrání mě" a budou dále kašlat na zdravý životní styl, epidemie se nezbavíme. Vypadá to, že vláda ani nechce, aby si lidé sami zvyšovali svou odolnost.

1 0
možnosti
TD

Afrika uvádí komicky nízké počty nakažených a mrtvých, ovšem jde jednoznačně o důsledek komicky nízkého počtu provedených testů. Také jejich populace lidí nad 65 let je mnohem menší než ta evropská, takže pokud jde o počet úmrtí, není to pro ně zdaleka takový problém jako pro Evropu.

Elektromagnetický smog je v Africe také. A s těmi 5G konspiracemi se jděte laskavě vycpat. V Česku je pokrytí 5G zatím naprosto minimální a kdyby to mělo co dělat s covidem, tak bychom museli být světoví premianti, na rozdíl třeba od Číny, která je v budování 5G napřed a COVID se jí podařilo téměř zcela potlačit.

1 0
možnosti
PV

P53a12v34e76l 51V36é84b10r

14. 2. 2021 15:30

Kromě toho mají v Africe pěkně nastartovanou imunitu, která je na zcela jiném levelu, než ta naše. Ta naše, díky přehnané hygieně, skomírá někde v koutku a jakmile potká nějakou hrozbu, tak se raději schová...

2 0
možnosti
LD

V Asii jsou nižší počty, protože většina obyvatel má nainstalovanou chytrou karantenu a všichni bez řečí nosí roušky a dodržují opatření. I když v Číně lžou a zkresluji informace. O afrických státech nemáme přesné informace, o většině z nich dokonce žádné. Afričane tolik necestuji a nenavstevuji restaurace, bary a kulturní zařízení, jako Evropané a Američané. Dále mají klimatické podmínky ve kterých se viru nedaří a mnohem méně starých lidí díky nízkému věku dožití.

1 0
možnosti
BR

To maj možná v Japonsku, Korei, částečně v Číně. Zbylá Asie je paní hygienicky (z pohledu evropana) zaostalej svět. O nějaký karanténě si nedělám iluze.

0 0
možnosti
PK

No nesouhlasím, mluví se dostatečně o všech souvislostech s působením viru ......a objevují se i stále nové a nové poznatky a jsou k dispo....;-D

0 0
možnosti
Foto

Četl jsem, že ve vejcích z klecového chovu je pětina vitamínu D oproti vejcům od slepic běžně chovaných. S ostatními látkami to bude podobné a stejně dopadnou i všechny ostatní potraviny, pěstované po novu. K tomu je třeba připočíst všechnu tu chemii, se kterou potraviny přijdou před konzumací do kontaktu. Špatně živená těla se nedokážou správně bránit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.