Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Motorkáři "Noční vlci" jsou u nás nepřijatelní návštěvníci snad hlavně proto, že jsou oblíbenci Putina a v současnosti je averze vůči všemu ruskému, je to propagace, ale nejedou na obrněných vozech se samopaly. Premier Jaceňuk zapomněl na tzv. ukrajin. front  sovětské armády. Když se Rudá armáda probojovávala na západ přes spálené území, povražděné civilisty, i svoje příbuzné, vojáci byli otrlí, suroví, nereagovali normálně. Angl. historik popisuje ve "Vichru války", že i spojenečtí vojáci si počínali hrubě, násilně na dobytých územích, znásilňování žen.

0 0
možnosti
Foto

J41i95r49i 21B32i26l34i51n13a

19. 4. 2015 14:40

Ono se staci podivat na historii toho podivneho spolku. Podpora ruske agrese na Ukrajine, podpora ruskeho diktatora, prestrelky s dalsimi motocyklovymi gangy, napojeni na organizovany zlocin...... pekne dekuju. Rv

1 0
možnosti

Existuje nějaký důvod proč bychom měli mít Rusy rádi?

1 0
možnosti
Foto

Díky nim tady ještě máte zde možnost psát česky, což je jazyk, který přinejmenším neškodí rozvoji intelektu.

1 0
možnosti

Naivita se obvykle nevyplácí. Odhaduji, že noční vlci jsou vysíláni za kořistí, čas ukáže, za jakou

1 1
možnosti
Foto

Tak on by z toho žádný velký humbuk nebyl, pokud by se toho nechopili místní zaslepení  ideologové.

Vzpomínám si na aféru s muslimkou v budějicích. Dokud proti ní nezačal štvát nějaký zanícený aktivista, tak si jí nikdo ani nevšiml a nikomu nevadila.

2 0
možnosti
Foto

no mně taky ne, ale vzato technicky a podle zákonů příslušné země, mohou dojet tak leda na polské hranice a když dál tak na naše...podle platné vyhlášky musí být řidič motorky vybaven homologovanou přilbou, což platí pro nás všechny...tedy pokud si vlci, kteří jezdí v Rusku bez přilby...a dokonce mám dojem, že to tam neni uzákoněno...třeba na Ukrajině ne...zcela vyjímečně na hlavu něco nenasadí.:-)

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Ve svobodné a otevřené zemi si turistů váží. V Česku má bohužel propagandu v rukou silná a vlivná vrstva lobbistů z tzv. kavárny, která tyto zásady zdá se nectí a nesmyslně prská. Iinteligentní lidé jsou však v pohodě a debilů si nevšímají. Proto akci motorkářů podpoří, o tom jsem přesvědčen R^

5 5
možnosti

... ve svobodné a otevřené zemi je také možné dát najevo, že o některé "turisty" tu prostě nestojíme...

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.