Diskuse

Mysl a hmota

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zjednodušujete, ale fandím Vám ve Vaší osvětové práci. :-D

0 0
možnosti

Uveďte příklady, kdy byla psychokineze prokázána. Vámi jmenovaný Uri Geller je mimochodem již odhalený podvodník (dokázal to eskamotér a iluzionista James Randi, který se odhalováním podobných podvodníků zabývá, protože tyto triky také ovládá).

4 0
možnosti
PB

P50e35t94r 91B73a33j90n51a19r

14. 3. 2014 18:16

Nemyslím si, že by Geller byl podvodník, zdroje ze kterých jsem čerpal říkají něco jiného dokument http://www.youtube.com/watch?v=QJUgJoCj-jU, ale pána neznám, tak s jistotou nemohu nic vyloučit. Nicméně v článku máte příklad Rusky Kulaginy sledované mnoha fyziky a pak citát ze svědectví fyzika Crookese, který byl mnohokrát svědkem levitace Daniela Homeho a potvrdil že skutečně levitoval.

Mně osobně tato svědectví na potvrzení existence jevu stačí.

0 1
možnosti
BD

Nejsem pyroman, ale mám rád pohled do ohně. Mnohokrát jsem si všiml, že když koukám na určité místo a chci aby hořelo, tak náhle vzplane se značnou intenzitou.Když odvrátím pozornost,tak se oheň zmírní.

0 0
možnosti

To se dá vysvětlit i tím, že ohen hoří dost nestejnoměrně a v daném místě by dříve nebo později vzplál, i kdybyste u toho zrovna nebyl. A později by pochopitelně zase pohasnul a vzplál jinde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.