Diskuse

Košer

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jééé.Pánbíčkáři jsou zase v sobě:-)[>-]

1 3
možnosti
MP

Plácáte páté přes devátě.

1) Rituální porážka není zvířecí oběť. Rituální porážka je způsob usmrcení zvířete, které bude snězeno. Považujete snad za zvířecího obětníka třeba řezníka, ktrý přijde píchnout pašíka? Už jen tímto spojením diskvalifikujete celý svůj článek, protože demagogicky vydáváte něco za něco jiného, abyste to pak použil v argumentaci.

2) Jste si jistý, že můžete považovat slova apokryfního textu za autentické Ježíšovo mínění?

3) Mylně si myslíte, že každý, který provádí zvířecí oběti, páchá slovy křesťana těžký hřích… – Křesťan ví, že jeho Bůh lidu smlouvy tyto oběti nařídil.

4) Všichni osvícení duchové rituální oběti ostře kritizovali? Aha – a můžete ty „všechny osvícené“ jmenovat? Nepřeháníte trošičku?

2 2
možnosti
MK

To je tak Miloši, když se někteří jako autor vrhnou do jim neznámých vod:-)

1 1
možnosti
MK

Židé a muslimové věří, že v krvi je  život a tím i duše. Proto košerování a od Poláku je to dost problematický krok, protože polští Tataři mají od středověku svá práva, nezpochybněná ani komunistickým režimem na svobodné praktikování své víry. To vzniklo již ve středověku a potrzeno při boji proti Německým rytířům a později při vítězství nad Turky u Vídně, kdy polští Tataři tvořili ne nevyznamnou část polského jezdectva a vždy byli loajální polskému panovníkovi. R^ A s vašimi dedukcemi o Bible nemá smysl diskutovat. V

2 1
možnosti
  • Počet článků 608
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1392x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.