Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda, že nemohu číst celé odstavce tučně a dočetl jsem to tedy pouze do poloviny.

2 0
možnosti
OL

O97t52o 73L44e54v

16. 4. 2014 13:42

Máte pravdu dál se to číst nedá.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JM

Silně nesouhlasím.

EU to pohnojila při vyjednávání,ale dál to už běží v Putinově režii.

Když se to s mírou samostatnosti regionů přežene,tak budou Rusové plíživě postupovat až k Rumunsku. Ovlivnit výsledky voleb ,když mám k dispozici pátou kolonu a profesionální tajné jednotky nebude zas až tak těžké.

5 4
možnosti
PB

P95e17t14r 33B51a63j26n65a10r

16. 4. 2014 12:37

No jo. Ale to si západ měl rozmyslet dříve, než začal financovat a podporovat Majdan. To všechno spustilo. Rusko má sotva zájem rozšiřovat své území. Díky té krizi padá rubl, snižuje se hospodářský růst. Ta věc mu byla vnucena. Ztotožnil bych se v této věci s názorem Klause ač v řadě jiných věcech s ním nesouhlasím.

„Varovali jsme před tím od začátku. Bylo to naprosté neštěstí. Rozeštvat Ukrajinu a organizovat ty Majdany, to byla cestička, jak Ukrajinu rozbít a vyvolat tam ty tendence, které tam teď probíhají. Je to neštěstí. Ukrajina je oběť tohoto procesu… Není důvod, abychom nějak velebili Rusko či Putina, ale já si myslím, že v tomhle konkrétně je Rusko a Putin nevinně. Já jsem stoprocentně přesvědčen, že je Putin nešťastný z toho, do čeho byl zavlečen. V šachové terminologii to, co se tam odehrálo, byl z jeho strany vynucený tah. On by byl šťastný, kdyby po veleúspěchu olympiády v Soči měl klid a mír, a on byl navlečen do téhle situace, která je neštěstím pro Rusko, neštěstím pro Putina a samozřejmě hlavní obětí je Ukrajina a lidé, kteří žijí na Ukrajině. Západní Evropa a Amerika hrají s Ukrajinou své hrátky a někteří neprozíraví lidé v naší zemi to prostě nechtějí pochopit. Musím to říci takto tvrdě a velmi nemilosrdně,“ dodal Klaus.

4 1
možnosti
JF

Ano, teď je vidět velmi zřetelně vidět, kdo řídí události na východě UA. A jenom velkej naiva by si mohl myslet, že to samé se nedělo ke konci protestů i v Kyjevě.

5 0
možnosti
PC

Odpověď na otázku v titulku ... všichni?

2 0
možnosti
PB

P72e80t43r 73B66a44j36n18a44r

16. 4. 2014 11:33

Ano všichni. Ale jsou různé druhy lži podle situací kdy jsou vysloveny. Stejně, jako jsou různé druhy vražd. Byl rozdíl, když díky britským bombám zemřeli němečtí civilisté od smrtí britských civilistů německými bombami. Rozdíl spočíval v tom, kdo první to vraždění vyprovokoval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.