Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Už to přeci   j e   Mnichov! !  S pomocí fanatického souseda utočí separatisté pod záminkou jiné (a utlačované) národnosti na jednotu státu. A celá Evropa, ba svět jedná, diskutuje, sjednává nesmyslná příměří. Jen - proboha - ne silou.

   Jak myslíte, že by dopadla ta zkouška, o niž mluvil exnáčelník NATO?  Míru bychom Pobaltí obětovali (nebo je přesnější obětujeme???).  A pak další "nezajímavé" státy.

3 1
možnosti
AS

A18d98a63m 39S53t20a59v43a

8. 2. 2015 14:33

„....Jen, aby to nebyl nový Mnichov“. ...": Něco takového může napadnout jen naprosté hlupáky a politické ignoranty. V jakém ovzduší se odehrával Mnichov a v jakém ovzduší se odehrává ta dnešní situace. Je to naprosto nesrovnatelné, natož plácat cosi o mnichovu. Nějakého troubu to napadlo a ještě větší to po něm opakují!!!

0 5
možnosti
VH

Spíš existuje pár troubů, kteří to zjevné riziko nevidí.

3 0
možnosti
MC

Je ovšem velice důležité co si přeje EU. Nějak se mi zdá, že už to tu ten socialismus tak rozoral, že by ho ukrajinští revizoři pomohli zpevnit v tu kýženou pečovatelskou sociální multikulturní soudržnou společnost. Tedy, kdyby to již ten Putin konečně pochopil, že jsme mu poslali k vyjednávání ty nejsoudružštější představitelé ukončil by tento konflikt. Vznikl totiž nedopatřením socialistického plánování. Vždyť to tak spělo k rozmachu super společenství Rusko - EU . Myslím si, že kdyby posílili pozici těchto vyjednávání mnozí moderátoři diskuzí z veřejnoprávní ČT, tak by to ta ruská Duma bojarů spíše pochopila.;-)

1 0
možnosti
VC

Kardinální omyl -" Mnichov" byl o centru Evropy, neboť, jak řekl Bismarck, "kdo ovládá Čechy, ten vládne Evropě". Východní národy se bohužel budou vraždit navzájem pořád...

2 0
možnosti
VV

Porad ta sama pisnicka. Bismarck nikdy nic takoveho nerekl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.