Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Braňte se stejně brutálně! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pravda že, že ti co prodělali Covid se pri opakovaně infekci dostávají na JIP jen minimálně.

Pravda ale zároveň je i to že i u těchto lidí v čase ochrana klesá.

Přítomnost protilátek sama o sobě tak nedá ( z dosud známých informací) odpověď kdy došlo k nakaze a jak silná se vytvořila imunita.

Není známo ani to jak vysoká hladina protilátek je bezpečná.

Není dosud stanoven standard laboratornich testů pro stanovení hladiny a konkrétní specifičnosti těch protilátek...

To je přesně důvod proč téměř nikdo protilátky neuznává- jejich měření není standardizováno a není jasné co přesně ukazuje z hlediska budoucí imunity.

Další věc je pak o to, že je prostě drahé. Aby mělo smysl muselo by se dělat opakovaně a v případě negativního výsledku by to neznamenalo vůbec nic.

2 0
možnosti
Foto

J78a81n 68C10i35b31u89l10k33a

10. 11. 2021 21:12

...při opakované infekci.

0 0
možnosti
VV

Vemte si brneni na sebe a proti tomu je kazda jehla kratka.

1 0
možnosti
Foto

Kolektivisté chtějí minimalizovat následky. Viz pan Bárta. Pak se po čase diví, že ty jejich kolektivistické praktiky jako vždy nefungují.

6 0
možnosti
IZ

I74v87a35n 59Z23b29o65ř20i85l

10. 11. 2021 19:17

" ...Proč tedy je všude v Evropě tak velký odpor uznávat protilátky?..."

No protože pokud by se začalo uznávat, že ti, co prodělali Covid jsou chráněni více, než po "očkování", tak by jim ten business s očkovacími látkami proti covidu spadnul jako domeček z karetr. A ty zisky farmafirem jsou tak pohádkové, že jistě není problém uplácet politiky napříč světem a i napříč jednotlivými politickými spektry.

3 4
možnosti
ČP

Můžete mi prosím říct, ve kterých zemích se uznávají protilátky?

0 0
možnosti
VB

Kladete správné otázky. Pokud jde o strašení občanů, někdo by měl podat na autory trestní oznámení, myslím si, že je to nezákonné. Pravidelně ověřuju, jak co dělají mj. ve Skandinávii či v zemích, kde je nejvyšší proočkovanost: čím více očkovaných, tím více nových vln nákazy, teď se to potvrzuje i u Dánska. CDC a úřady v dalších zemích skutečně zajistily netestování očkovaných a nezahrnování všech potvrzených případů nákazy po očkování (občas se z tohoto úzusu některá země utrhne a rozhodne se testovat i očkované, pokud pracují se zranitelnými). Takže statistiky různých zemí zahrnují jen zachycené příznakové nakažené po plné vakcinaci (ve skutečnosti je jich více nakažených po očkování), nyní např. švédský zdrav. úřad doporučil doplňující dávku vakcíny už po 5. měsíci. Takže kvůli málo funkčním vakcínám se nutí ti s přirozenou imunitou, aby se také očkovali - patrně aby se nefunkčnost vakcín ve statistikách zastřela. Jen doufám, že těm očkovaným bude po nakažení a uzdravení fungovat přirozená imunita, pokud to vakcíny nenaruší.

3 1
možnosti
PB

P76e86t21r 41B35a24j29n30a50r

10. 11. 2021 19:08

Děkuji za podnětné příspěvky.

0 0
možnosti
Foto

Jak?Očkováním.Pokud jste zmínil Dánsko tak se podívejte především na čísla hospitalizovaných a mrtvých.Covidu se asi opravdu nezbavíme,ale můžeme minimalizovat následky.Jiste pozorně sledujete i situaci v málo očkováním Rusku...srovnejte ji s Dánskem.Zrovna dnes vyzval Putin znovu Rusy k očkování.

8 0
možnosti
PB

P52e57t56r 96B96a26j11n23a42r

10. 11. 2021 18:36

V nemocnicích a na JIP končí jen malé procento z naočkovaných i nenaočkovaných (jen u naočkovaných je toto procento jen o málo vyšší) a jsou to většinou starší lidé s jinými nemocemi.

Pro většinu mladých a lidí středního věku je covid jen běžným respiračním onemocněním, bez ohledu na to, zda jsou naočkovaní či ne. U dětí jsou daleko závažnější jiná respirační onemocnění, které se u nich nyní šíří a vyžadují i hospitalizaci.

4 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.