Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Keby existovali dôkazy podporujúce verziu o zostrelení lietadla separatistami, tak by noviny boli plné "uniknutých informácií" z vyšetrovania. Ale tu je absolútne ticho.

Nespomínam si na jedinú veľkú leteckú tragédiu, okolo ktorej by bolo také hrobové ticho. Vždy sa objavilo pár čriepkov - či už to bola komunikácia posádky, komunikácia veže s posádkou alebo iné informácie z čiernych skriniek. V tomto prípade však nič.

0 0
možnosti
Foto

Těžko lze očekávat od západní propagandy, že ten sestřel ukrajinskou nstíhačkou přoizná. Pravdu se dozvíme až s odchodm Porošenka z funkce Rv

1 1
možnosti
Foto

Zpráva obsahuje pár velmi významných informací

1) Z rozložení trosek vyplývá, že letadlo do čumáku udeřil výbuch něčeho, tedy asi rakety,  která letěla vstříc, pilotní kabina se odtrhla, pokud by to byl Buk, musel být umístěn asi možná hluboko v území separatistů, ale řízené rakety přece asi nemusí lítat po přímce, že ano?

2) jedno foto a komentář k němu ukazují stopy po zásazích, které byly vedeny seshora

3) Zaznamy chodu strojů se zastavily o dvě sekundy později, než záznamy černé skříňky, což vysvětluje, že po oddělení cockpitu  se trup oddělil a začal se naklánět směrem dolů. A tudy pak začali padat pasažeři jako po skluzavce.

0 0
možnosti
JR

J90a54r51a 43R89a80n26k

11. 9. 2014 17:15

....ted jeste Milan Novy a Petr Gabriel;-)

2 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že viníci jsou známí. Co chcete dělat, všichni se prý nechají podplatit, až na pár výjimek v historii. Anebo jsou přinuceni mlčet či mlžit, jinak přijdou o život. Přemýšlím nad pozůstalými. Je vůbec možné nějak žít se spoustou prachů, ale zároveň i s vědomím, že někdo zabil moje dítě a já se nesmím o nic zajímat? Možná ano, ale pak jsem hyena. Kdybych ale nebyla hyenou, pak jsem zoufalým člověkem s pocitem nekonečné bezmoci, který vede ke zbláznění anebo k sebevraždě...

4 2
možnosti
Foto

Tady se pořád mluví o úmyslném sestřelení, ale pořád nikdo nevyvrátil možnost, že šlo o tragickou náhodu. V tu chvíli totiž už je irelevantní, kdo by z toho měl výhodu.

5 1
možnosti
LN

...ano..byli jsme ochotni uvěřit tom že k balvanu...který hodili v Chyňavě do rybníka...obecního drába přivázali pouze omylem.....

2 2
možnosti
Foto

Téma dobře zvolené, dosud nevyčpělé, návštěvnost i karma solid, je ,,o čem" diskutit;-)

Ještě snad chybí spektral. analýza otvorů, tedy těch v letounu,;-( že. Např. i radioaktiv. stopa z použité munice, atd.8-o Možností, úvah a teorií něúrekom:-(

3 1
možnosti
PB

P40e68t83r 19B72a24j91n12a92r

11. 9. 2014 15:36

Třeba byly analýzy provedeny a pak nebyly zveřejněny, protože výsledky by naznačovaly viníka. To je však jistě jen spekulace.

8 2
možnosti
Foto

Pane autore, a nebyli to mimozemšťani?:-)

Já tu ještě nabízel teorii, že šlo o střet se zbytky nějakého satelitu, které se řítily k zemi. Také nějaký meteorit se nabízí.

Ta fotka, kterou uvádíte, může být z nějakého vrakoviště. Pokud chcete pátrat po její pravosti, zkuste se podívat na její EXIF. Tam by mělo být datum, typ foťáku, a třeba i GPS souřadnice (to umí většina novějších kompaktů), a další údaje.

3 6
možnosti
PB

P17e57t57r 97B38a60j94n20a62r

11. 9. 2014 15:34

No vyloučit se to nedá:-). Je to však velmi nepravděpodobné. To bych k tomu řekl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.