Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to otázka max

Nekolila desetiletí

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že k principu "ne konkurence, ale vzájemná spolupráce" nikdy společnost nedospěje. Je to naprosto špatný přístup. Právě konkurence posouvá společnost kupředu. Když omezíme konkurenci tak společnost začne stagnovat a upadat. Právě konkurence znamená,, že se zkoumaji různé cesty a možnosti a vyhraje za nejlepší. Ostatně ne konkurence ale spolupráce byl princip komunismu v RVHP a očividně to nefungovalo a nikde nefunguje.

A k tomu green dealu. To není otázka jestli ano nebo ne. Jiná cesta do budoucna neni. Surovin neni neomezené množství a každá desetina stupně teploty navíc je problém. A ne ekonomický nás nepoškodí, v dlouhodobém časovém horizontu právě naopak.

0 1
možnosti
JZ

O tom, že nás Green Deal nepoškodí, se jistě přesvědčíte, až dostanete účet za energie. Ne ten za letošní rok, ale za ten příští. A to bude ještě dobré, protože to bude znamenat, že nějaká energie bude.

1 1
možnosti
LU

Budete voliť aj eurobyrokratov!!!

"Nikým nevoloní bruselský byrokrati";-D;-D;-D sú volený parlamentnými voľbami, presne tak isto ako aj ministri. Víťaz volieb resp víťazná koalícia vyberá ministrov. Ministrom dáva dôveru parlament daného štátu, bruselským byrokratom dávajú dôveru europoslanci zvolený občanmi EU 27.

Víťaz volieb Ano poslalo do Bruselu okrem ostatných aj napr. eurokomisárku Jourovú.

"Na začátku července 2014 se stala kandidátkou hnutí ANO 2011 na post české eurokomisařky (předchozím kandidátem byl Pavel Telička)

Dne 26. srpna 2019 schválila druhá vláda Andreje Babiše její nominaci na post eurokomisařky i pro období 2019 až 2024"

1 0
možnosti
JK

Dobře shrnuto - mám naprosto stejný názor pane Bajnare, díky. R^

1 0
možnosti
Foto

Já tyhle starosti "koho volit" už několik let kvůli tomu, že politikové pokaždé ani přes svoje tutové sliby nic moc za 30 let splnit nedokázali - nemám!! ;-(

0 0
možnosti