Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Název a fotku jste dal pryč,  nicméně Hitler vám mezi řádky visí dál. Pogromy například dokážete čím? Solidní by bylo článek stahnout a přemýšlet o své zaujatosti.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš dobře vyargumentovaný článek. Karma R^

0 0
možnosti
Foto

Nevím, o co se tady bojuje. Pokud se fotky týče, autor to vysvětlil, pochybuji, že jí vybral záměrně, aby podpořil obsah článku, který jinak s podporou názorů senátora Štětiny, je zcela objektivní.

0 0
možnosti
Foto

Dovoluji si nesouhlasit. Autor se od pana Štětiny odchyluje a to poněkud tendenčně.

Příklad:

A: "Opoziční představitelé oznámili na Majdanu páteční dohodu zástupců EU, opozice a Janukovyče o změně ústavy a předčasných volbách. Jeden z čelných demonstrantů si vzal slovo a prohlásil, že Majdan dohodu respektovat nebude. Pohrozil, že pokud Janukovyč neodstoupí, dav vezme útokem prezidentský palác. Janukovyč předešel lynčování jentěsně útěkem z Kyjeva."

Já: Pan Štětina řekl, že když přišel Kličko na podium a oznámil že vyjednal předčasné volby na prosinec, tak přišel neznámý pán, vzal mu mikrofon a řekl, že on se svými syny je tam už 3 měsíce a tak dlouho čekat nebude. A pokud Janukovyč neodstoupí do 10h druhé dne, tak ON se svými syny půjde a zaútočí.

Vnímáte ten rozdíl?

Autor směruje vinu za současnou situaci na Západ, ale tak Štětina vůbec nemluvil!!! Naopak, zdůrazňoval obavy Ukrajinců z Rusů a jejich silového řešení. Nemohu souhlasit, že autor to napsal v suchu informací pana Štětiny.

1 0
možnosti
JF

J24a98n 40F54r79o27l66í85k

28. 2. 2014 13:25

Také jsem poslouchal pana Štětinu a myslím si, že nic nepřikrašloval a celkem reálně popsal to co sám zažil a viděl. Pro mne byly zajímavé jeho znalosti o Ukrajině obecně.

My co jsme zažili bratrskou pomoc jsme k Rusům obezřetní. Ovšem obviňovat p. Štětinu z nenávisti k ruskému národu považuji za hloupost.

3 0
možnosti
PB

P50e27t22r 45B24a64j92n20a87r

28. 2. 2014 13:11

Změnil jsem název článku a odstranil onu problematickou fotku. Obsah článku jsem však ponechal nezměněn, neb si za ním stojím.

Jen dvě poznámky k některým diskutujícím. Není v moci nikoho si na 100% ověřit všechny informace z internetu. Ta fotka navíc byla zhlediska obsahu článku bezvýznamná. Pouze jistým lidem, pro které jsou mé názory trnem v oku posloužila, jako záminka, pro mé napadaní. Přestože stačilo mně jen upozornit, jak to udělal pan Kavka.

A druhá poznámka pro oponenty. Kliknutím myši mohu zakázat diskuzi pod svými články když budu chtít, ale ještě jsem to neudělal, jak vidíte.

1 3
možnosti
Foto

To je vyhrožování? 

Nechtěl byste si náhodou nejdříve zjistit, k jakému účelu jste byl o tuto možnost obohacen?

I vy se chcete zařadíte mezi lidi, kteří neunesou kritiku a jiný názor?

1 0
možnosti
DB

Začnete falešnou propagandistickou fotkou, u které je možno si během pár kliků na internetu zjistit, že je falešná. Vy si místo nepohodlného ověření ovšem vystačíte s pouhým "I když nelze vyloučit, že fotka je podvod", připojíte stejně trapný nadpis a v tomto duchu pokračujete až do konce...

3 0
možnosti
Foto

Díky za link, je to opravdu zajímavé. Ten autor evidentně je v místě děje a ne doma na gauči.

1 0
možnosti
MK

Pane Bajnare......http://martinkavka.blog.idnes.cz/c/397786/Jak-se-falsuje-pravda-o-Ukrajine.html , máte tam i zdroje odkud se ta fotka s Hitlerem vzala. Poprvé to bylo zveřejněno na webu ruských nacionalistů

4 0
možnosti
PB

P84e45t22r 96B93a56j87n70a34r

28. 2. 2014 12:31

Ano. Děkuji Vám za vysvětlení a za tón vašeho příspěvku kterého si vážím. Kdyby každý člověk mající jiný názor než já ve zdejší diskuze reagoval podobně slušně , byl bych rád. Pravda nikdy není černobílá. Odkaz na Váš článek uvedu do svého článku. Přeji hezký den. P.B.

0 0
možnosti
KD

Ztrapnil jste se. To je tak vše. Příště si ověřte zdroje. Píšete, že jste filozof. Tak si vyhraďte čas a zamyslete se nad tím, jak poznáte, kdy se vaše intuice plete a kdy ne. Jaké nástroje kontroly svého vlastního úsudku používáte, pokud nějaké. Ne vše co najdete na internetu a potvrzuje vaše hypotézy je automaticky použitelné. A hlavně umět přiznat chybu není slabost. ;-)

8 0
možnosti
PB

P43e91t90r 70B46a37j63n43a98r

28. 2. 2014 12:08

Čerpám z internetových zdrojů. Poprvé jsem o této fotce slyšel v rozhlase od známého českého komentátora Hofmana v pondělí v pořadu, "Jak to vidí ", který vykládal, že mnoho z toho co se děje na Ukrajině se nedozvíme. A nyní jsem jej našel na netu.http://www.gloria.tv/?media=574946

Já v Kyjevě nebyl, stejně jako na jiných místech. Osobně tedy nemohu vyloučit, že tato či řada dalších fotek publikovaných na mých stránkách je podvrch. Zkrátka jen málo věcí si můžeme na 100% ověřit.

Můj článek, ale nebyl o Hitlerovi, pokud jste ho četla. Za jeho obsahem si stojím.

0 1
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.