Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

v tom se s vama shoduji, ale ruska propaganda neprestane, akorat vyvadilove dostanou kopacky a najmou jine. A ta propaganda byla natolik silna, ze ji uverili nejen Zeman, Petr Pavel ktery varoval spojence ze se setkaji s odporem, ale i konecne lide, a proto vysli do ulic aby ukazali kremrolim prostrednicek.

Ale v cem se s vama neshodnu je ta inteligence velkych Vudcu, treba Hitler nebo Napoleon, ale i jini. Maji spolecneho jmenovatele, mivaji hanebny konec. A privedou sve milovane narody zugrunt. Jsou to jen lide kteri neumi videt okolnosti a vrhnou se hlava nehlava, a na kratsi cas to funguje. Na delsi cas zvitezi rozum.

3 1
možnosti
PB

Kdyby si tu ruská propaganda někoho chtěla najmout, tak určitě ne Vyvadila. Očividně způsobem svého vystupování dělal Rusku medvědí službu.

Co se týče Hitlera a Napoleona nemyslím si, že jsme v rozporu. Oba nakonec dojeli na své velikáštví. Ale před tím měli famózní úspěch. Z chudých poměrů se vypracovali až na někoho, kdo vládl takřka celé Evropě. To rozhodně nedokáže každý a vyžaduje to velký talent, samozdřejmně zneužitý ve zlu.

4 0
možnosti
OF

http://www.rozhlas.cz/brno/upozornujeme/_zprava/510241

Ten dopis v české historiografii nenajdete. Prostě se ztratil.

To je ale počteníčko.

0 0
možnosti
PB

Děkuji. Zítra si pročtu.

0 0
možnosti
OF

Blábol pomatence.

Tak ohebný a chytrý  Čech se ohl tak že celou válku kolaboroval s Hitlerem a líný a hloupý Polák za něj  bojoval , polská západní armáda na konci války čítala 200 lidí a východní až 400 000. Inteligentní a prozíravý Hitler ?????

Ty jeho noční  bláboly  jsou všemi označované za bláboly nevzdělance, jen pomatenec Bajna je tady cituje k povzbuzení národního sebevědomí.

Zvlášť inteligentně  řešil Hitler židovskou otázku. Nezblote se ale už delší dobu pochybuji o vašem duševním zdraví. Byl jste psychiatricky léčen ?Rv

0 2
možnosti
RJ

Existuje tež Hitlerův výrok, že ze slovanských národů je k poněmčení vhodná pouze část Čechů a Chorvatů. Na jiné Slovany pohlížel s naprostým despektem.

0 0
možnosti
TH

Ten konec se tedy da vyjadrit i tak, ze navenek vitame amiky, ale KDYBY situace dospela do stavu, ze by to nebylo vyhodne, ze by se teprve ukazalo, kolik lidi ve skutecnosti je proti amikum, at uz s kymkoliv?

No nebyl by takovy scenar vskutku poprve, ani naposled. Cech je v tomto takovy osciloskop :-P

Otazka je- kmity stejnomerne, tlumene, nebo vzrustajici?:-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, jak už říkával Jára Cimrman: "Ohnout se můžeme. Jakmile to ale bude možné, musíme se zase narovnat!"

0 0
možnosti
Foto

I39v54o 36C54i52l92i56c10h

3. 4. 2015 12:44

Velice zajímavá úvaha R^

3 0
možnosti
SB

Vysvětlení, proč Hitlera nazývali českým kaprálem:

To vzniklo omylem. On se narodil v rakouském Braunau, ale úplně stejněm se německy jmenovalo české městačko Broumov. A někdo si to spletl, nazval ho českým kaprálem. Potom se to vyjasnilo, ale přezdívka už zůstala.

Alespoň tak jsem to četl já. Jestli je to pravda, to ovšem nevím.

1 0
možnosti
Foto

Ten někdo, kdo se vyjádřil o Hitlerovi jako o "českém kaprálovi" byl Paul von Hindenburg - německý polní maršál a pozdější prezident Německa. Ten se jako pruský důstojník zúčastnil roku 1866 bitvy u Hradce Králové a znal tedy severomoravský Broumov, který zaměnil za rakouský Braunau.

1 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.