Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Zeman se dnešním dnem stal zbabělcem, i když je jako prezident menší zlo než KS.

3 0
možnosti
Foto

Co se týká loňského roku, tak můžeme o nějakém selhání prezidenta Zemana pouze spekulovat.

Nikdo zatím neprokázal, zda byl nemocný či opilý. Vzhledem k tomu, jaké má problémy s chůzí, tak bych se přikláněl spíše ke zdravotním problémům.

Ovšem jeho kotrmelec v otázce Ukrajiny, Ruska a ignorace oslav konce II. sv. války na ruském velvyslanectví je již osobním selháním.

3 1
možnosti

Vzhledem k tomu, že někteří považují MZ za alkoholika, měli by mu chválit moudré rozhodnutí. Alkoholikům, kteří se snaží svého návyku zbavit, se totiž doporučuje vyhýbat se situacím, kde je alkohol podáván jako samozřejmá součást pohoštění.

5 1
možnosti
MB

To je hloupé divení, loni byla zcela jiná situace, loni byl Putin ještě normální pravicový politik na kterého tady cela Pravda a láska zle zvracela. Letos bohužel Putin ztratil sympatie které tady měl, protože ukázal že Rusko je stále  agresivní a loupežnická velmoc,  která krade nejen území ale dokonce i námořní flotily, agresor který rozpoutal na Ukrajině nacionalistickou válku. K takovýmhle se na recepce nechodí tady presidenta Zemana chápu, to je jeden z těch co je Putin velmi zklamal.  

Že tady zase frustrovaní Khárlovci mají záminku blít na Zemana to taky chápu, tihle nemocní lidé by zvraceli i kdyby se Zeman choval jak matka Tereza, viz ten exot pode mnou "sprostý lhář, a vy jste ho volili a né našeho  kouzelného dědu - velvyslance Sudeťáků a parťáka roztlemeného Kalouska"Rv

3 7
možnosti
PB

Na situaci na Ukrajině a politiku Putina mám poněkud jiný názor. Spíše vidím vinu na straně západu. Ale ten Váš respektuji.

4 0
možnosti
PK

P94a97v70e60l 83K56u41l53a

10. 5. 2014 7:08

Zeman selhal už v prezidentské kampani, kdy se ukázal jako sprostý lhář. To vám nevadilo a podpořil jste ho. Tak máte, co jste chtěl. :-/

11 4
možnosti

V politice můžete být úspěšní jedině tehdy, jste-li sprostým lhářem. Politika o ničem jiném není. Ti voliči, kteří Zemana volili, tak dobře věděli jako inteligentnější část národa, co musí úspěšný politik umět.

2 1
možnosti
MS

dekuji za váš článek. Je dobře že si alespon nekterí volici pama Zemana uvedomují že je tak trochu obelhal a podvedl protoze se rozhodne nechová tak jak sliboval. Ja ho nevolil ale musim rict ze me take trochu prekvapil po ocekávanem zacatku jeho mandatu se celkem uklidnil a doufejme ze napacha co nejmene ostudy.

3 1
možnosti

Vašim výtkám nerozumím. Naopak rozumím tomu, že šel minulý rok na ruské velvyslanectví slavit, ale letos nikoliv.

To, že odmítám neslušné návrhy EU vůči Ukrajině na asociaci v momentu, kdy na to nemá, kdy nemá vyřešeny vnitřní problémy, neznamená to, že musím schvalovat politiku Ruska vůči Ukrajině.  

I když začínám rozumět tomu, proč politika EU je tak zuřivě antiruská, že ten konflikt na Ukrajině vyvolala, a to naprosto záměrně, ti evropští politici museli mít plné kalhoty, když museli čelit hrozbě ohrožení dodávek plynu a ropy v uplynulých letech z Ruska. Bulíkujte něco voličům, kteří se drkotají zimou. A tak se to rozhodli Putinovi vrátit, aby se cítili jako chlapáci.

4 2
možnosti
PB

Já Vám odpovím nepřímo, tím co udělal Zaorálek. Nejdříve řekl, že okupace Krymu je zločinná a nelze jí uznat a pak řekl, že Tibet je nezpochybnitelnou součásti Číny. A to i přesto, že na rozdíl od Krymu kde byli Rusové vítání a kde vše probíhalo v klidu, tak v Tibetu to bylo jinak při čínské okupaci. Je to pochopitelné- všechny západní země to tak dělají kvůli kšeftu s Čínou. Pak si ale odpusťme ten tijatr s Ruskem a měřme každému stejným metrem. Lidská práva a mezinárodní právo porušuji všechny velmoci, to by jsme se museli uzavřít před světem úplně, chtít být ke všem stejně zásadový, jako k Rusku.

5 0
možnosti
MP

Loni to skutečně nebyl alkohol. I vedle stojící odborář potvrdil, že z něj není nic cítit. A opilý by nesešel schody směrem dolů bez pádu!!! V jeho věku /!!/  mít vysokou /!!/ horečku, a muset stát /!!!/ celou hodinu /!!/ ve studené /!!/ chodbě, tak jeho chování bylo zcela přirozené. Nechci ho hájit, protože se dopustil velezrady podpisem eura hned po zvolení.

3 1
možnosti
DP

D26a21d60a15k 14P31e77t18r

10. 5. 2014 7:00

Máte poněkud ojedinělý názor na dění před rokem. Já s vámi souhlasím a jsem skutečně přesvědčen, že alkohol na vině nebyl. Zaman nechodí, ale šmajdá. Je jisté, že příznivci K.Sw. a zvláště redakce iDNES si pěkně pochutnala.

4 1
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.