Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Neměli by jsme však zapomínat, že tím zabránil smrti mnoha obyvatel Krymu.

No ano.

Tak proc mistni komunisti porad vytahuji bombardovani vojenskych cilu v srbsku?

3 0
možnosti

místní komunisto Vokoune,

oni Rusové bombardují vojenské cíle na Ukrajině? Bombardují snad Rusové Kyjev, jako NATO bombardovalo Bělehrad?

5 3
možnosti
Foto

A to Vám přitom nevadí, že v obci Kirilovka žijí už 140 let Češi a jsou tam nelidsky utiskování? Vlastních spoluobčanů se nezastanete? Jste cynik!

Neměli bychom Kirilovku anektovat včetně celého okolí, kde Čechů žije také dost?

(Kirilovka se nachází nedaleko Novorossijska - což je přístav u Černého moře - a prvním starostou v Novorossijsku byl český lékař).

Antikarma!

3 3
možnosti

Kolik Čechů tam v tom Novorossijsku upálili nebo vytáhli z autobusu a postříleli?

0 2
možnosti
PV
Foto

Pokud se týká požádu v Domě kultury v Oděse, tak zde proběhlo nestranné vyšetřování, kterého se zúčastnilo i OBS a v přítomnosti Ruských pozorovatelů. To došlo k závěru, že požár byl založen uvnitř. Bylo nalezeno několik prázdných kanystrů od benzinu v budově. Stejně tak došlo vyšetřování k závěru, že incident byl vyprokován poruskými aktivistami. Fotky, které k  tomu dodalo Rusko a které jsou zde stále dokola zveřejňováni, tak není zřejmé, kde se fotografie vzali. Z fotografií je zřejmé, oběti neuhořelypřirozeně, ale že je někdo polil v oblasti hlavy hořlavou látkou.Fotografie zachycují oběti, které mají spálenou hlavu a přitom ležív místnosti, kde nedošlo k požáru. S těly bylo podle dalšíchfotografií manipulováno, protože jsou za nimi stopy po táhnutí. Jedna z obětí,těhotná žena, je vyfotografována na stole a kolem krku jí vede šňůra. Vmístnosti jsou stopy po zápasu, nikoli však po požáru. Žena tedy zemřela následkemuškrcení. Další snímky poukazují na to, že oběti byly několikrát střeleny dohlavy.Snímky mrtvých doplňují šipky, detaily jsou zakroužkovány adoplněny o podrobný popis situace, což samo o sobě nevzbuzuje důvěru o pravostifotografií.

7 2
možnosti
Foto

Oprava : kde se fotografie vzaly.:-)

0 0
možnosti

Pravdu, nic než pravdu... kdysi hlásal Jan Hus, než ho upálili.

Trochu jsme se zmodernizovali, pravdu jsme zrelativizovali!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Asi si nevzal na srdce ponaučení od Piláta, který se zeptal, co je pravda.

0 0
možnosti
IH

To se vám zase povedla snůška keců.

Nepříjde vám divné, že kam všude rusáci lezou, tam mají konflikt s domácími?

Kdyby nebylo okupace Krymu, a můžete tisíckrát plácat něco o ochraně obyvatelstva, když Putin 26/4 řekl jasně, že šlo o nápravu historické křivdy, tak by nebylo ani války a mrtvých na východě Ukrajiny.

Vůbec by si tady měla ruská pátá kolona trochu ujasnit svoje názory. Přece pravdu má vždycky báťuška Putin, tak jak si můžete dovolit události vykládat jinak?

9 6
možnosti

Majdanský puč ale nastal o půl roku dříve a snaha o zákaz ruštiny proběhla v březnu.

Takže naučte se chápat příčiny a následky. Připomínáte mi člověka, který bude tvrdit, že díky odsunu sudetských Němců musela být podesána Mnichovská dohoda.

4 2
možnosti
RH

Je to hloupost. Krymu nic nehrozilo, vaše "šikování Pravého sektoru" není opřeno o víc než o dojem. Naopak anexe Krymu vyvolala válku, která zabíjí tisíce civilistů. Bartuška mel nepříjemnou pravdu. Zabití separatistů v počátku by zabránilo tragédii, která se děje. To ovšem neznamená, že by upalování lidi bylo správné.

10 3
možnosti
PK

Pane Horáčku - kdy vlastně to "zabití v počátku" fungovalo v historii?

Mne moc příkladů nenapadá - ty které mne napadají obvykle jsou příklady totálního vyhlazení nějakého etnika na daném území. Viz Arméni a podobné.

Protože to zabijení jenom vyrábí mučedníky. (Odděsa spíš mobilizovala lidi na východě než cokoliv jinéhoú

4 1
možnosti
Foto

I12v79a60n 76M79a86r53e63k

1. 5. 2015 9:10

Možná by nás o tom všem mohl "zasvěceně" poinformovat p.Pesziňsky dočasně (doufám! ) to pobytem na Staromáku  ? ! ? ! 8-oRvRvRv

5 3
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.