Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takový jasný, jednoznačný, vyargumentovaný a zkušenostmi podložený názor odborníka.... to je pošušňáníčko. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já jsem měla strašlivou chřipku v roce 2017, táhlo se to celý měsíc a teď si někdy říkám, jestli to nebyl už ten koronavir a kdyby ano, jak by bylo pro mě dobře mít vůči němu imunitu už nadosmrti, ale to jsou jen takové bláhové myšlenky...

0 0
možnosti
DP

Jeden z nasich epidemiologi (ne Anders Tegnell) se nechal v poradu v radiu o Covid-19 slyset, ze chripka muze mit v nekterych pripadech zrovna tak vazne ba i fatalni dopady jako Covid-19, problem je v tom, ze vir Covidu ma asi 6x silnejsi virulenci (nakazlivost) nez vetsina chripkovych viru a kdyby se nedelaly zadna opatreni proti sireni, doslo by k zahlceni nemocnici kapacity. Pri tom vsem neni v nasi zemi povinne noseni rousek, je tu jenom nekolik omezeni a pak hromada vaznych doporuceni, ktere vetsina lidi dodrzuje. Zajimave je, ze zatimco pro prichozi z mimoevropskych zemi jsou zde zavrene hranice, ale prichozi ze zemi EU (a to dokonce i z CR) sem muzou jezdit (tedy zatim) bez nejakeho omezeni ci karanteny.

2 0
možnosti
Foto

I88v52o 98C82i55l11i52c91h

17. 10. 2020 18:09

Vidím to velice podobně jako Vy, díky za článek a posílám karmu R^

0 0
možnosti
IV

Obecně bych si rok 1995 nepamatovala, ale že jsem tenkrát v prosinci měla pořádnou chřipku si pamatuju, protože jsem tehdy byla v prnvím měsíci. A můj syn se narodil se srdeční vadou.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Dělat podobnou aféru z chřipek, tak na ně umře dvakrát tolik lidí ze strachu, že umřou.

5 0
možnosti
  • Počet článků 608
  • Celková karma 2,02
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.