Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Splnil se mokrý sen všech vůdců - mohou neomezeně vládnout.

Protože slovo COVID jim dovoluje zavést jakékoliv omezení.

Alespoň na chvíli.

Než jim to zruší soud nebo se projeví nečekané následky, horší než kdyby omezení nebylo zavedeno.

1 1
možnosti
MB

Je naprosto nepodstatné, co si kdo myslí o původu viru.

Ale to, co říká MUDr. Peková po otázce, položené v čase 27:30 a dalších, je velmi varující.

Držím palce všem očkovaným a přeji jim stálé zdraví až do smrti...

1 1
možnosti
PK

P80a42v93e34l 74K49r47á36l

14. 7. 2021 12:03

Mojí smrti, jakožto očkovaného, se vy jako neočkovaný nedožijete. Vir si najde ty, co nechápou prevenci;-D

0 2
možnosti
PK

P48a82v94e45l 61K13r77á24l

14. 7. 2021 11:03

Proč prosím lžete jako paní Peková, kde prosím vyšlo najevo, že je covid-19 laboratorního původu, když naopak zveřejněné analýzy ukazují, že virus na 96% shodný s covidem je znám již dlouhá léta, skutečně od netopýrů. Kde jste přišel na to, že unikl z laboratoře

1 1
možnosti
JH

J71i69ř97í 91H23o50u69s30a

14. 7. 2021 15:23

Zřejmě jste Pekovou neposlouchal. Dle jejího vyjádření je virus "divný". Nevypadá jako standardní přírodní mutace z rodiny koronavirů. O netopýry nejde. Koronavirů je několik tisíc druhů a některé mají zajímavé vlastnosti. V laboratořích se viry dříve jen zkoumaly, dnes se i mění, klonují, geneticky upravují, tedy se vytvářejí nové mutace, které by ani nevznikly. To je podstatou dnešních výzkumů, u všeho, i u lidských zárodků. Peková, díky zkušenostem, vyjádřila silné a dúvodné podezření, že je vir zkonstruován. Mimoto, vaše tvrzení, že když je na 95% shodný s netopýřími viry, že nutně nákaza pochází od nich .... Z mikrobiologického hlediska je to naprostá pitomost. Ta implikace tam prostě není, to již dávno neplatí ....

3 0
možnosti
ZZ

Holt - občas se nějaký příspěvek autorovi nepovede.

Tento zrovna patří do této kategorie.

;-(;-(;-(

0 1
možnosti
JR

J65a95n 32R25á56ž

14. 7. 2021 9:48

Kde se objevil virus SARS CoV2 a jak se dostal do světa je dnes už nepodstatná informace. Podstatné jsou důsledky jeho šíření a co nastane v době "pokoranovirove".

Poučení z historie:

Ideologické války a epidemie které v sedmnáctém století proběhly Evropou, vyhladily 30% evropské populace a zbídačely ty, kteří přežili . Evropa se z toho vzpamatovávala několik desetiletí, ale během té doby došlo ke snížení vlivu církví na politiku a každodenní život občanů a postupně se změnila vnitřní organizace států, čehož konečným důsledkem byl kvalitativní skok ve všech oblastech života Evropanů dopředu.

Možná i dnes koronavirus a ideologickými vlivy podpořená ekonomická krize spustí v Evropě nový očistný proces obdobný tomu ze sedmnáctého století.

0 0
možnosti
VB

Panu Luftovi: ti neočkovaní stejně jako neúčinně očkovaní jsou zčásti odpovědní lidé a dávají při setkání se zranitelnými pozor, např. drží odstup nebo si vezmou roušku. Mýlíte se: podle zahr. informací jsou vakcíny neúčinné zčásti i u mladších očkovaných (viz můj blog). Imunita po uzdravení se jeví jako spolehlivější - delší a silnější. ČR by si ušetřila peníze, kdyby zajistila testy na protilátky. Taky by se pak nemusela ztrapňovat hrubým zásahem do práv lidí, kdyby si čeští politici ověřili to, co se děje v západ. zemích: skutečný podíl uzdravené populace (tedy imunní) je mnohem vyšší, než co ukazují oficiál. čísla. Máme téměř 2 milióny úředně uznaných uzdravených (imunních po covid-19), ale podle západ. úřadů jich bude násobně více.

0 1
možnosti
VB

Američtí odborníci, kteří v rámci WHO navštívili kvůli covid-19 Čínu, opakovaně upozorňovali na jednu z možností - není vyloučeno ev. šlechtění koronaviru jako biologic. zbraň (ostatně SSSR prý v minulosti takto zkoušel manipulovat se vzorky pravých neštovic, v 80. letech). Část očkovaných skutečně onemocní či se nakazí a jsou infekční (ať mají či nemají příznaky). ČT i ČRo se během pandemie a zvláště letos během očkování neuvěřitelně zkazily, kvalita klesla takřka na nulu, pokud jde o objektivizování (ověřování podsunutých informací) zpravodajství. Kvůli selhání veřejnopráv. médií se ČR ocitá znovu za železnou oponou. Jak mohou ve zprávách na ČT dominovat jedinci, kteří nedosáhli na bezpečnostní prověrku nebo se nacházejí zjevně ve střetu zájmů (soukr. byznys v rámci testování či vakcín)? Proč ČT nehledá na byznysu či politice nezávislejší odborníky vč. mapování názorů těch zahraničních? Někteří redaktoři ČT si počínají, jako by jim tato instituce patřila - zprivatizovali si ji na úkor poplatníků: tu manipulují s politiky, tu s veřejností.

0 1
možnosti
PB

No vida. I tady zasáhla cenzura. Takže paní Peková a paní Kociánová jsou nedůvěryhodný zdroj

Dobrý den, Váš článek jsme byli nuceni stáhnout z hlavní strany Blogu iDNES pouze na Váš soukromý blog. Text totiž obsahuje závažná tvrzení bez relevantních zdrojů, a odporuje tak Kodexu blogera: „Na titulní straně Blogu iDNES.cz nemohou být články, které se týkají aktuálního politického či společenského dění a nejsou dostatečně zdrojovány, přičemž za relevantní nelze považovat zdroje z nedůvěryhodných webových stránek, hoaxy ap. U závažných témat musí bloger pracovat minimálně se dvěma na sobě nezávislými relevantními a důvěryhodnými zdroji.“ Více viz Kodex blogera: http://info.blog.idnes.cz/...939 Přečtěte si také článek: http://info.blog.idnes.cz/...tml Pokud zdroje doplníte a dáte nám vědět, článek na homepage rádi vrátíme (s původním časem vydání). Děkujeme za pochopení.

2 1
možnosti
JT

Po úvodním přečtení jsem si říkal, jak dlouho to tady vydrží. A hle po druhém podívání už to na hlavní stránce není. Přitom třeba lze narazit na paní Pekovou na webu Krajské listy (což je odkazováno na hlavní stránce seznamu.cz). Aspoň jednoho "blogovira" Vás to ušetřilo, dost blogů jím bylo infikováno (iniciály RP);-D

0 0
možnosti
Foto

Tak to jistě uslyšíte na Nově nebo Primě....nebo ne?Opravdu není povinnost vysílat konspirační bláboly a lži.Tak se ani nedovíme, že se očkuje proto aby Gates polovinu lidstva zlikvidoval.Je to děsně tajný

3 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.