Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J76o13s93e21f 86P82o36t20r

6. 2. 2013 22:31

ale pane Bajnar,

protestující studenti ji neosočovali, že něco ukradla, nebo něco nezpronevěřila. Protestující studenti ji v rámci demokracie  osočovali za to to, že její starna , když absolutně vládla, nepřipustila žádné kritiky,  ale také, že kromě svých kritiků  popravovala a věznila i své věrné členy.

-------

Pochopíte, k čertu, už ten rozdíl, že tenkrát nemohl nikdo nic, a dneska si ti minulí desperáti hrají na demokraty a chtějí aby se s nimi demokraticky zacházelo, i když tenkrát své konkurenty popravovali a zavírali ?

-------

Lidi přijímají demokratické volby, ale protestují, opakuji protestují proti tomu zbytku národa, který volil KSČM a který zůstává v zajetí zpátečnických a tmářských ideí reálného socialismu. -------- Nakonec i vy musíte přiznat, že těch 20% voličů KSĆM se rekrutuje z neúspěšných, sobeckých a závistivých lidí .

2 0
možnosti
PB

To je stejné jakoby jste kdekoliv v Evropě protestovali proti účasti  křestˇanských stran na vládě kvůli temné minulosti církve.

A co se týče současných komunistů. Já komunista nejsem a nikdy jsem je nevolil. Ale myslím, že často mají více charakteru než bývalí komunisté, pro které bylo členství ve straně výtahem ke kariéře a po roce 1989 ze strany odešli.

A ta závěrečná věta. Co jsou to úspěšní lidé? Sobeckých a závistivých je ve všech stranách dost, nejen v té komunistické.

0 0
možnosti
Foto

Fašistické chování tzv. pravdoláskařů zde s menšíni přestávkami pozorujeme již 23 let, avšak v poslední době opět graduje. Je nutno bránit demokracii proti těmto lidem, nebo se za chvíli dočkáme dalších letišť Václava Havla za každým rohem Rv

1 1
možnosti
MS

Milý pane, to že byli komunisté demokraticky zvoleni, nikdo nezpochybňuje. Ovšem demokratické zvolení jak do krajského, tak i do celostátního zastupitelstva ještě nezakládá žádné právo na účast ve vládě na té které úrovni, jak jsme toho koneckonců svědky po celých dvacet let, kdy jsou komunisté parlamentní stranou. A to je jádro pudla. Lidé neprotestují proti tomu, že komunisté uspěli v krajských volbách, ale proti tomu, že byli pozváni do krajské vlády, navzdory tomu, že byly i jiné možnosti. Doufám, že stejný (nebo ještě lépe větší) poprask nastane, až socani pozvou komunisty do vlády na celostátní úrovni. :-/

2 1
možnosti
PB

Možnosti jiné jistě byly, ale je svaté právo vítězných stran ve volbách uzavřít koalici jaká se jím zlíbí.

A co si myslíte, že nastane případným vstupem KSČ do vlády. Myslíte, že dnešní komunist. vedení zajímá proletariát?. Houbelec, bude sloužit ekonomickým elitám stejně jako ostatní pravé či levé politické strany všude v Evropě.

0 0
možnosti
MC

Pane Petře, kde a kdy soudruzi udělali chybu? To je sametová partie! Ta partie se dosud nedohrála! To jste si nevšiml, jak padlé figury ožívají?

1 3
možnosti
MC

A teď k věci. To, že je soudružka nyní na práškách mi není líto. Soudružka s nemocí dokázala velice dobře žít. Paní Baborová svobodně onemocněla infikací socialismem pro svůj pohodlný život, kdy mnozí čelili trýznění psychickému i fizyckému za to, že se s touto nemocí nenechali nakazit. Ptejte se paní Baborové na její svědomí.

1 2
možnosti
HM

Alespoń je jasno, co je sociální demokracie!:

Když vám vyhovuje, že krajským radním pro školství je bývalý komunistický politruk pohraničníků z doby normalizace, tak proč se rovnou s komunisty nesloučit. jako v roce  1948

5 4
možnosti
MK

Marxistickou dialekti jste nevědomky zvládnul. To, že někdo nechce komunisty v nějaké funkci nemá nic společného s bolševismem, ale s historickou skutečností. Jak by se Vám líbilo, kdyby se do nějaké významné funkce dostal ideologický dědic nacismu?

5 4
možnosti
MR

Přináším vám pravdu skvělou, Boží mlýny přece melou.

3 2
možnosti
Foto

termínem "fašistický" označil nejprve Vojtěch Filip ty, kteří si nepřejí komunisty kdekoliv na vlivném místě. Jen tak pro pořádek.

6 1
možnosti
MS

Však to Filip řekl dobře, fašismus a bolševismus jedno jest. V jižních Čechách řádí modrobloševici.

2 2
možnosti
RD

hm, tak že jsou komunisté na pranýři bych neřekl. Jsou kritizováni a řekl bych, že zcela poprávu. Na druhou stranu nátlakové akce proti jednotlivcům by měly mít své opodstatnění ( ne jenom členství v nějaké straně). Je pravdou, že ČSSD mohla být diplomatičtější při volbě na rezort školství, nicméně od ČSSD diplomacii nečekám nikdy. Osobně bych spíš uvítal. kdyby ani jedna ze stran na radě neseděla, ale holt hlas lidu ....

2 2
možnosti
MD

Nutno uznat, ze neco na tom je.

3 1
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1390x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.