Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J95a97r47a 84R26a60n58k

28. 3. 2014 1:32

Na nadpis odpovim: ANO, behem posedniho mesice se chova jako Sovetsky SvazRv

3 5
možnosti
MK

Pane Bacíku, argumenty vám kulhají stejně jako pravopis. Myslíte to vážně, jako ten Crym (česky Krym, rusky Krym, ukrajinsky Krym, anglicky Crimea)?

2 1
možnosti
RH

Nejsem si vědom, kdy si naposledy nějaká západní země rozšířila území na úkor slabšího souseda.. :-/ Relativizace by vám šla, kritické myšlení zřejmě bolí..

6 3
možnosti

Zatímco Sovětskému svazu (resp. jeho pohrobkům) zůstaly všechny územní zisky z agrese v letech druhé světové.

2 1
možnosti
Foto

R^....Mezinárodní pohyby se dějí a samotná EU si je vědoma, že za nitky tahají v USA a Rusku i jiní...svět je skutečně ve složité situaci, ale nemám pocit, že by EU jednala primárně prospěchářsky. EU se snaží nastolit rovnováhu, aby nedošlo k válce..udělala chyby, ale to se v tomto případě Ukrajiny mohlo stát snadno..nevyzpitatelná země...žádné řešení nebude ideální. V tuto chvíli asi nemůžeme hodit Ukrajinu přes palubu (napětí uvnitř země, která se možná bude i federalizovat) je příliš velké, ale bude nás to stát...dnes jsem o tom mluvila dvě hodiny s europoslancem, který zná Ukrajinu dlouhá léta...nejde to napsat ani do článku, ani do komentáře. Ve svých článcích se spíše soustředím na běžného občana, co můžeme dělat my tady a teď v rámci konfliktu Ukrajina: jak toho využít jako zrcadlo pro ČR (některé prvky Ukrajiny máme také) a v práci na sobě...ptala jsem se europoslance, co mohou udělat lidé pro hlubší pochopení složitosti konfliktu. Odpověděl mi: "Jedině tam jet a strávit tam nějaký čas. Mluvit s lidmi na západě, na východě a v Rusku, třeba i v EU...pak teprve mohou člověku sepnout nějaké další souvislosti, ale i tak jen část..."

1 0
možnosti

Než se budete ptát, raději nejdřív zpitujte svědomí  ;-)

1 0
možnosti
MR

M67i20l47a68n 69R11a59d69e62k

27. 3. 2014 22:49

ideologie Zapadu nikde nevyhrala? To jako ze Afghanistan ma byd zapadni model demokracie? Tam byla valka, nic zapadniho tam nejde naockovat. A neni to pozoruhodne ze byla studena valka, diky bohu ze ne horka, ono Rusko byl spojenec jelikoz nic jineho proti Hitlerovi nezbyvalo, to bylo jako spojit se s dablem na vymiceni certa. Nic nad cim byste musel kroutit hlavou, Stalin byl takova bestie jako Hitler.

3 1
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1342x
Psychologie je mým celoživotním koníčkem a v současnosti se stává i mojí prací. A tak bych se s vámi rád podělil o pár poznatků, které by vám v životě mohli pomoci se zklidnit a uvolnit.

Seznam rubrik