Sexuální teploměr

Chcete znát teplotu vašich vztahů ? Zkuste použít nejjednoduší teploměr se sadisticko-masochistickou stupnicí. Není určeno pro slabé povahy..... 

Teploměr má na jedné straně Sadistickou stupnici jejíž nižším stupněm je  rozkazování a vyžadování bezmezné poslušnosti   (-10) , manipulace (-5) , vznášení nároků a požadavků (-3)  a vznášení přání a proseb (-1). Uprostřed je 0 hrana ostrá jako žiletka. Na druhé půlce je plnění přání a proseb (+1), vyhovování nárokům a požadavkům (+3), podléhání manipulaci (+5), bezmezná poslušnost (+10)

Jak vidíte je za sadismus považováno jakékoliv zasahování do práv a svobody partnera čímž vztahy ochlazujete ze své strany a naopak jako masochista plněním přání až podřizováním vztah zahříváte.

Teplotu lze převést na pocity , např: No řekněte jak se cítíte, když vám někdo furt něco rozkazuje a všechny vaše přání přehlíží, to asi nebudete cítit jako vřelý vztah? Naopak jak se cítíte když se pro vás partner obětuje?

Teploměr je vhodný nástroj pro jakýkoliv vztah od partnerského, rodičovského až po pracovní.

Pro obě strany je příjemné pokud teplota oboustraně osciluje kolem neutrály a jeli vám splněno občas nějaké přání nebo občas pro dobrý pocit také přání partnera naplníte. Krásným naplněním vztahu je,   když oba mají pocit, že druhý se pro vás stará či dokonce obětuje. V tonto případě se teplota obou partnerů ve vztahu sčítá. :)

No a otázka, jak se cítíte ve vztahu? Jste sadista nebo masochista?

Hezký večer a vřelé vztahy :)

 

 

 

   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Bacík | čtvrtek 13.12.2018 23:08 | karma článku: 7,85 | přečteno: 504x
  • Další články autora

Pavel Bacík

Probuďte Blanické rytíře!

19.3.2020 v 20:22 | Karma: 7,99