Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Já, Claudius

18. 5. 2011 7:26
Ale ne

to je hluboký omyl. Kalousek nemusí totiž ušetřit na ekotendr, nové stíhačky, tisíce kilometrů dálnic a v Čezu připravit kapitál na dostavbu Temelína. Kdyby to dělal, ještě by to šlo skousnout. Ale Kalousek šetří především pro sebe a jemu věrné.

0 0
možnosti
AN

TondaN

18. 5. 2011 6:41
tak to

si povíme po volbách.:-) kdyby byly teď,tak se tam zpátky moc vládních poslanců nedostane a socani a komunisti skoro všichni!věřim,že nové VV už nevzniknou.to by to bylo jak v krupce,pořád další volby.

za sebe si přeju ,aby už letěli všichni ti odborníci:-) jo a s nimi ti v pozadí a nemyslete nejsem idealista,ale patřilo by jim toRv

0 0
možnosti
JH

bell

18. 5. 2011 6:59
Re: tak to

Změna nebude žádná nastoupí zase gauneři v oranžovém.Sobotka,Hašek,Paroubek,Škromach,Zaorálek a další profláknuté tváře s rudou kůží Filip,Dolejš to byste opravdu chtěli? Nástup úplně nových neprofláknutých tváří by byl hezký,ale neuskutečnitelný

0 0
možnosti
K

kaktusak

18. 5. 2011 0:27
Kalousek nešetří na investice,

ale na pány investory, kteří mu dopomohli ke korytu s vidinou rychlé návratnosti vložených prostředků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1207x
Psychologie je mým celoživotním koníčkem a v současnosti se stává i mojí prací. A tak bych se s vámi rád podělil o pár poznatků, které by vám v životě mohli pomoci se zklidnit a uvolnit.

Seznam rubrik