Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Zajímavý pohled.

Překvapilo mně těch 200 vojenských základen na tak malém prostoru...

1 0
možnosti
PB

P35a88v93e73l 69B95a66c41í14k

25. 3. 2014 10:08

Těžko říci to slovo v překladu může znamenat i jednotek což v důsledku může být obrněný osel.

0 0
možnosti
VH

Možná je to tím, že si Kyjev spočítal, že má jen pětinu vojáků ve srovnání s Ruskem (a přímo na Krymu je poměr ještě horší) a že poměr techniky (počty a kvalita vybavení) jsou ještě nepříznivější. Vy se divíte, že 55kilový střízlík se nešel porvat s dvoumetrovým obrem?

0 0
možnosti
LW

Tak hlavně rozpoutání konfliktu na Krymu by znamenalo, že se po pár dnech bude Rus prohánět v transportérech po ulicích Kyjeva. Byla by to prostě záminka k zásahu a "ochraně" ostatního obyvatelstva Ukrajiny.

1 0
možnosti
JC

Pro nedostatek relevantních informací spekuluji: ona ta armáda kyjevské vzbouřence asi moc neposlouchala a ta nová revoluční vláda se možná též obávala, aby armáda neinstalovala zpět Janukovyče.

3 0
možnosti
JF

Kolik, že to Ukrajinských vojáků zůstalo věrno Ukrajině? Tím nechci jakýmkoliv způsobem něco naznačovat o charakteru těchto vojáků, opravdu ne, ale možná to samo o sobě říká jaký je skutečný postoj Ukrajinců k současné vládě. Jsem zvědav na ukrajinské volby a kdy, že mají být???

4 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1342x
Psychologie je mým celoživotním koníčkem a v současnosti se stává i mojí prací. A tak bych se s vámi rád podělil o pár poznatků, které by vám v životě mohli pomoci se zklidnit a uvolnit.

Seznam rubrik